Maisa Torppa julkaisi itsestään kuvan ilman meikkiä – seuraajat ylistävät luonnollista kaunotarta: "Olet kauneimmillasi juuri noin"

Maisa Torppaa on kosiskeltu politiikkaan 8:01
Maisa Torppa kertoo työtilanteestaan Vappu ja Marja Livessä.

Lentoemäntä ja seurapiirijulkkis Maisa Torppa julkaisi Instagramissa meikittömän kuvan.

Mediakasvo Maisa Torppa ilahdutti Instagram-seuraajiaan uudella luonnonraikkaalla kuvalla. Otoksessa Torppa istuu sohvalla valkoinen toppi päällä.

– Ei meikkiä, tukka likaisena, verkkarit jalassa 24/7. Se kenen mielestä olisi kiva, että elämä palaisi jo normaaliksi huutaa hep, Torppa kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Seurapiirikaunottaren seuraajat ylistävät Torpan luonnollista tyyliä.

–Olet kauneimmillasi juuri noin ilman meikin meikkiä, henkilö kirjoittaa.

– Olet niin kaunis ilman meikkiäkin, toinen ylistää.

– Olet tosi onnellisen oloinen, seuraajaa tuumii.

Torppa on jakanut seuraajilleen aiemmin paljon kuvia näyttävästä tyylistään. Lentoemäntänä työskentelevä Torppa on kotioloissa nyt huomattavasti rennommassa tyylissä kuin otoksissa, joita hän on julkaissut aiemmin.

Koronavirus on vaikuttanut myös Torpan työtilanteeseensa, sillä hän on tällä hetkellä lomautettuna. Nainen kertoi Vappu ja Marja Livessä viime viikolla lähtevänsä takaisin lähihoitajan töihin lomautuksen ajaksi.

– Olen koulutukseltani lähihoitaja ja mulla on sairaanhoitajaopintopisteitä. Menen lomautuksen ajaksi takaisin hoitotöihin, Torppa vastasi ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat