Koronakriisi on vaikuttanut Maisa Torpan töihin – yllättävä vaikutus myös avioliittoon: "Nyt kun olen ollut kotona, olen alkanut miettiä…"

13:12
Maisa Torppa oli MTV Uutisen erikoishaastattelussa. Katso video.

Maisa Torppa on koronakriisin aikana hurahtanut ruoanlaittoon.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on viihtynyt koronakriisin aikana kotonaan, niin kuin moni muukin suomalainen näinä päivinä. Torppa asuu aviomiehensä Mikon kanssa Nurmijärvellä isossa omakotitalossa, jonka he ostivat viime vuoden lopussa. Pariskunta on ulkoillut paljon ja tehnyt kotiaskareita.

– Aurinkoiset päivät ovat piristäneet, sillä kevät on pian tulossa. Pihahommia riittää todella paljon sekä olemme myös maalanneet terassin. Meillä on myös ollut tavoitteena, että pienempi lapsi oppii ajamaan pyörällä ilman apupyöriä, lähellä on jo, Torppa kertoo.

Kaunotar on aina ollut innokas leipomaan, mutta nyt hän on hurahtanut myös ruoanlaittoon.

– Nyt joutuu tekemään kaksi kertaa päivässä lämpimän ruoan, lisäksi aamu- ja iltapalat sekä välipalat. Olen etsinyt uusia reseptejä ja tehnyt ihan uusia ruokia, se on ollut oikeasti tosi piristävää.

Somen käyttö vähentynyt

Torppa työskentelee lentoemäntänä sekä sosiaalisen median vaikuttajana. Koronapandemia näkyy myös hänen aloillaan.

– Olen ollut vielä töissä, mutta lomautuksia on tulossa. Sosiaalisessa mediassa kampanjat ovat selvästi vähentyneet, Torppa kertoo.

Torppa on aina ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänellä onkin Instagramissa yli 77 000 seuraajaa. Viime päivinä myös Torpan some on hiljentynyt.

– Minusta tuntuu, että some on jäänyt vähemmälle. Olisin luullut, että sen käyttö vain kasvaa kotioloissa. Nyt olen kuitenkin nauttinut arkisista asioista, joka on ollut piristävää.

Torppa avioitui Mikko-rakkaansa kanssa ystävänpäivänä Helsingissä. Pariskunnan piti suunnata häämatkalle muutama viikko häiden jälkeen, mutta matka peruuntui koronapandemian vuoksi.

– Kuherruskuukausi loppui kuin seinään, ja täällä me vain siivoamme, Torppa vitsailee.

– Sitten kun pääsemme reissuun, aiomme pitää pidennetyn häämatkan. Viikko tai kaksi ei riitä. Minulla on koronapandemian vuoksi peruuntunut viisi matkaa. Meillä olisi perheloma toukokuun lopussa Kreetalle, joka varmasti myös peruuntuu. Lapset odottivat sitä reissua todella paljon.

Torpalla on entisestä liitosta yksi lapsi, niin kuin on Mikollakin. Pariskunnalla ei ollut vielä suunnitelmissa yhteisiä lapsia, mutta koronakriisin aikana Torpan mieli on muuttunut.

– Olen aina ollut koko ajan menossa. Nyt kun olen ollut kotona, niin olen alkanut miettiä, että tällaista se normaali arki olisi ja hyvin tähän pieni vauva sopisi. Vauva ei kuullosta enää yhtään huonolta idealta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja