Lomautettu Maisa Torppa vastasi somessa tulleeseen kritiikkiin – aikoo palata lähihoitajaksi

Maisa Torppaa on kosiskeltu politiikkaan 8:01
Maisa Torppa yllätti puolisonsa erikoisessa tilanteessa ilman housuja – mistä oli kyse?

Myös lähihoitajaksi koulutetulta Maisa Torpalta on tivattu somessa, miksi hän ei palaa hoitotyöhön, kun lentoliikenne seisoo. Torppa vastasi vihdoin kysymykseen Vappu ja Marja Livessä.

Lentoemäntä ja seurapiirijulkkis Maisa Torppa nähtiin torstaina Vappu ja Marja Livessä. Torppa kertoi Vappu Pimiän ja Marja Hintikan haastattelussa, kuinka maailmalla jylläävä koronaviruspandemia on vaikuttanut hänen arkeensa.

– Se oli hyvä testi parisuhteelle. Seitsemän viikkoa ollaan neljän seinän sisällä, mikä on täysin vastakohta mun aikaisempaan elämään. Voin todeta, että valitsin ihan oikein, hän viittasi tuoreeseen avioliittonsa ja yhteiseloon it-alalla työskentelevän Mikko-rakkaansa kanssa.

Torppa on viime aikoina työskennellyt lentoemäntänä, mutta koronavirus on vaikuttanut myös hänen työtilanteeseensa, sillä hän on tällä hetkellä lomautettuna.

Somekanavissaan runsaasti lähihoitajaopinnoistaan aikoinaan kertonut Torppa on saanut koronaepidemian jyllätessä somessa useita kommentteja, joissa on tivattu, miksei tämä palaa hoitotyöhön, kun ilmailuala on lamaantunut ja terveydenhuollon henkilöstö taas on kovilla taistelussa koronaa vastaan.

– Olen koulutukseltani lähihoitaja ja mulla on sairaanhoitajaopintopisteitä. Menen lomautuksen ajaksi takaisin hoitotöihin, Torppa vastasi, kun Hintikka kysyi, mitä työrintamalle kuuluu.

Kun häneltä kysyttiin, onko syynä korona, Torppa vastasi myöntävästi.

– Haluan kantaa oman, pienen korteni kekoon ja menen täksi aikaa hoivakotiin, hän vahvisti ja kertoi Hintikan asiasta kysyessä aloittavansa hoitotyössä ensi viikolla.

29-vuotias Torppa kertoi talvella MTV Uutisten erikoishaastattelussa päätyneensä lentoemännäksi sattumalta.

– Vuosi sitten elämässäni oli suurin kriisin. Sain tietää edellisestä suhteestani ihan järkyttäviä asioita. Näiden tietojen jälkeen yritin saada tunnit kulumaan elämässäni, hän muisteli.

– Avasin Facebookin ja siinä oli, hae lentoemännäksi. Siltä seisomalta täytin hakemuksen.

Torppa paljasti Pimiän ja Hintikan haastattelussa myös muun muassa sen, minkä puolueen riveihin hän voisi liittyä. Mistä on kyse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21!

Lue myös:

    Uusimmat