Maisa Torppa avautuu kiireisestä arjestaan: "Usein tajuan nukahtaneeni otsa kiinni koneeseen"

Maisa Torppa:"Minulla on ensimmäistä kertaa mies, jonka kanssa on hauskaa" 8:00

Maisa Torppa ahertaa kahta tutkintoa.

VIDEO: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala Huomenta Suomen haastattelussa.

Mediapersoona Maisa Torppa avautuu Instagram-tilillään hektisestä arjestaan. Hän julkaisi kuvan, jossa loikoilee sängyssä valkoinen aamutakki yllään. Kuvatekstissä hän toteaa, että voisi elää kuvan kaltaista kiireetöntä luksuselämää, jos haluaisi.

– Elämäni voisi olla tällä hetkellä tällaistä. Heräisin myöhään ilman kellon pärinää ja miettisin, minkälaisen aamupalan tekisin, että siitä saisi mahdollisimman hienon somekuvan. Sitten menisin hakemaan postista kolme eri pakettia, missä minulle olisi lähetetty toinen toistaan ihanampia sponssijuttuja.

– Sitten lähtisin kavereiden kanssa keskustaan istumaan kahviloihin ja ottamaan somekuvia uusista merkkilaukuista ja -vaatteista. Kaiken huipuksi tili ei olisi opiskelijabudjettia nähnytkään! hän kirjoittaa.

Torppa kertoo tehneensä toisenlaisen valinnan, sillä halusi seurata intohimoaan ja opiskella unelmiensa alaa.

– Tänään herätyskello herätti klo 5.00 lukemaan kokeisiin, koska huomasin, että tentti onkin jo torstaina. Päivät olen koulussa ja illat kiinni läppärillä tehtävien parissa. Usein tajuan nukahtaneeni otsa kiinni koneeseen, hän kirjoittaa.

Vaikka kahden tutkinnon opiskelu samaan aikaan on rankkaa, Torppa on tyytyväinen valintaansa.

– Hullu olen, kun kahta koulua painan samaan aikaan, mutta silti jollain sekopäisellä tavalla rakastan tätä. On tämä vaan niin siistiä opiskella unelma-ammattiin!


27-vuotias Torppa opiskelee sairaanhoitajaksi. Hän on kihloissa ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa.

Torpalla on edellisestä suhteestaan alle kouluikäinen lapsi.

Lue myös:

    Uusimmat