Maajussi-Stefano hämmentyy jälleen morsianehdokkaansa kysymyksistä

1:15
Stefano yllättyy keskustelusta Sallan kanssa.

Stefano yllättyi Maajussille morsian maailmalla -sarjassa. 

Maajussille morsian maailmalla -sarjassa neljä maajussia Suomen rajojen ulkopuolelta etsii tosi rakkautta. Kauden neljännessä jaksossa maajussit Mustafa, Roy, Matthew ja Stefano  pääsevät ryhmätreffeille valitsemiensa morsianehdokkaiden kanssa. 

Ryhmätreffien yhteydessä maajussit saavat viettää myös kahdenkeskeista aikaa jokaisen ehdokkaansa kanssa. Stefanon ja Sallan keskustelu ajautuu jälleen töihin sekä perheeseen. Salla kysyy, mitä mieltä Stefano on perheestä. 

– Yleensä kun tapaat tytön, näistä aiheista ei keskustella. "Hei, olen Stefano. Mitä mieltä olet perheestä? Pidän työnteosta." En ymmärrä, maajussi miettii. 

Viime jaksossa pikatreffeillään Stefano kysyi Sallalta, mikä hänen esittelyvideollaan sai naisen kirjottamaan maajussille. 

– Puhuit paljon tulevaisuudesta ja halustasi sitoutua. Ymmärrät, että työ on tärkeää. Vapaa-ajallasi teet asioita, joista pidät, Salla listaa. 

Stefano kertoi myöhemmin kameralle hämmentyneensä naisen puheesta. 

– Hän ihaili sitä, että teen paljon töitä ja rakastan työtäni. Mutta inhoan työntekoa. Teemme työtä elääksemme, emme elä tehdäksemme työtä.

– Kun joku puhuu liikaa töistä, se tuntuu vähän...

1:51
Videolla Maajussille morsian maailmalla -sarjan Stefano kertoo tapailleensa ikäistään naista.

Maajussille morsian maailmalla ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisin kello 20Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja