Maajussi-Patrik pudotti morsianehdokkaansa poikkeuksellisen perusteen takia – somekansa hämmentyi ja esitti vaihtoehtoisen syyn "hylkäykselle"

1:16
Maajussi-Patrikilla oli erikoinen peruste valinnalleen farmiviikkojen suhteen – kertoi syyn MTV Uutisille

Maajussi-Patrikin valinnan perusteet ovat kuohuttaneet tunteita. 

Maajussille morsian -ohjelman maajussit tekivät hiljattain Naantalissa valintansa sen suhteen, ketkä puolisoehdokkaat pääsevät tutustumaan heidän elämäänsä paremmin farmiviikoilla kunkin maatilalla. Maajussi-Patrik valitsi jatkoon LindanSaran sekä Kiian. Patrik pudotti joukosta Ninnan, joka kyseli maajussin mielestä Naantalissa häneltä liian henkilökohtaisia kysymyksiä. 

MTV Uutisille Patrik kertoi Naantalissa, että Ninnan tiputtamiselle oli myös toinen syy: se, ettei naisella ole ajokorttia. 

– Kukaan ei sieltä lähde talvella hiihtämään tai pyöräilemään kuitenkaan, Patrik perusteli valintaansa todeten, ettei hänen tilaltaan liikuta käytännössä muuten kuin autolla.

Patrikin peruste on herättänyt runsaasti hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Facebookissa sekä Jodelissa useat ovat miettineet, ettei ajokortti kuitenkaan ole synnynnäinen piirre ihmisessä.

– Muistiko kukaan kertoa Patrikille autokouluista, eräs kommentoija pohtii. 

– Fakta tietysti on, ettei maalla pärjää ilman ajokorttia (ja autoa), mutta hiukan hassu syy kieltämättä jos on totta, toinen miettii. 

Somekansa on esittänyt myös toisen asian, minkä luulivat olleen pudotuksen todellinen syy. 

– Mä ajattelin, että syy "hylkäykseen" olisi kissa, Facebookissa kommentoidaan. 

Patrikin kommentit siitä, ettei hän halua maatilalleen mitään eläimiä, on herättänyt niin ikään aikaisemmin kummastusta Maajussille morsian -katsojien keskuudessa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja