Maajussi-Kallen ja morsianehdokkaan tunteet syvenevät – maajussi paljastaa: "Ihastumista huomaan tässä tapahtuneen"

2:25
Maajussi-Kalle ja Niina viettävät herkän kahdenkeskisen hetken.

Maajussi-Kalle ja morsianehdokas Niina pääsevät tutustumaan toisiinsa entistä paremmin.

Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit pääsevät tutustumaan paremmin puolisoehdokkaisiinsa ja joutuvat tekemään vaikean valinnan, kun heidän on ryhmätreffien jälkeen päätettävä, ketkä ehdokkaat pääsevät mukaan farmiviikoille. 

Maajussi-Kalle vie ryhmätreffeillään morsianehdokkaansa Niinan juttelemaan sivummalle kahden kesken. Kaksikko tapasi toisensa ensimmäistä kertaa edellisenä päivänä pikatreffeille, jolloin jo he vaikuttivat olevan ihastuksissaan toisistaan. Sama tunnelma jatkuu yhä. 

Kalle tiedustelee Niinalta, millainen fiilis tälle jäi pikatreffien jälkeen. Niina kertoo, että fiilis on erittäin hyvä ja hänen odotuksensa ylittyivät toden teolla, kun hän ja Kalle viimein tapasivat toisensa kasvotusten. 

– Mulla samoin. Odotin kyllä sun tapaamista kirjeen perusteella ja kyllä olit siihen vielä semmoinen positiivinen yllätys. Sustakin vielä huokui vähän semmoinen, että et ihan odottanut sitä. Onko se sama fiilis vielä jatkunut? Kalle tiedustelee. 

– On, on kyllä jatkunut, Niina vakuuttaa. 

Niina ja Kalle jatkavat keskustelua muun muassa siitä, millaiset arvot heille ovat tärkeitä elämässä. He toteavat, että arvot menevät todella hyvin yksiin. He puhuvat myös siitä, voisiko Niina nähdä itsensä asumassa maalla Kallen maatilalla. 

Treffien jälkeen Niina kertoo tuntemuksistaan kameroille ja toivoo, ettei hänen ihmistuntemuksensa petä ja etteivät Naantalissa syttyneet tunteet olisi yksipuolisia. Kalle pohtii samoja asioita treffien jälkeen. 

– Kyllä mä ainakin sellaista ihastumista huomaan tässä tapahtuneen. Katsotaan, mihin tämä etenee, Kalle miettii. 

Katso yllä olevalta videolta, millaisesta tulevaisuudesta Kalle ja Niina haaveilevat.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja