Maajussi-Juuso, 32, päätyi mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan varsin erikoisella tavalla: "Katsotaan mitä tulee"

0:40
Tutustu maajussi-Juusoon!

Maajussi-Juuso haluaisi löytää rinnalleen rakkaan, joka tulisi toimeen eläinten kanssa ja muuttaisi mieluusti maalle.

Rakkauden kesä lähestyy jälleen, kun uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelman myötä. Uuden tuotantokauden esittelyjaksossa esittäytyvät tuttuun tapaan kahdeksan maajussia, joista neljä lopulta päätyy ohjelmaan etsimään rinnalleen puolisoa. 

Maajussi-Juuso on 32-vuotias salolainen kasviviljelijä, joka ajelee rekkaa toisinaan tuurarina. Maajussille morsiameen Juuso päätyi erikoisella tavalla, sillä hän sai ohjelmasta yhteydenoton Instagramissa. 

– Siellä joku etsi ohjelmaan osallistujia ja sitten yksi kaverini oli vinkannut hänelle. Hän sitten puolestaan laittoi mulle viestiä siitä, ja sitten mä rupesin sitä pohtimaan, että millainen homma se mahtaisikaan olla, Juuso kertoo MTV Uutisille. 

Juuso kertoo olleensa yllättynyt yhteydenotosta, vaikka hän olikin useaan otteeseen aiemmin vitsaillut asiasta kavereidensa kanssa. Kun mahdollisuus osallistumisesta tarjoutui, kannustivat useat Juuson lähipiiriläiset maajussia tarttumaan rohkeasti tilaisuuteen. 

– Katsotaan mitä tulee, mielenkiintoinen kokemus ainakin. 

Maajussi on ollut kerran naimisissa ja tästä liitosta hän erosi puolitoista vuotta sitten. Tämän jälkeen Juusolla on ollut kevyempiä suhteita, mutta todellista rakkautta ei ole vielä löytynyt. 

Juuso kertookin nyt katselevansa avoimin mielin, että mitä tulee vastaan, eikä hänellä ole tiukkoja kriteerejä tulevalle puolisolleen. 

– Ainakin pitäisi olla jonkin verran maaseutuhenkinen, että pystyisi esimerkiksi asumaan täällä maalla päin. Itse ei ainakaan minnekään pysty muuttamaan kuitenkaan. 

Lisäksi olisi tärkeää, että tuleva kumppani tulisi toimeen eläinten kanssa. Varsinkin tällä hetkellä tämä olisi tärkeää, sillä Juuso otti vastikään itselleen koiranpennun. Jero-pennun kanssa olisi tärkeää tulla toimeen, sillä koiravauva on Juuson elämässä tiiviisti mukana vuosien ajan. 

Kirjeiltä Juuso toivoo, että kirjoittaja kertoisi mahdollisimman paljon itsestään ja omista taustoistaan. 

– Harvemmin sitä on tullut saatua kenenkään itse kirjoittamia kirjeitä. Jokainen tekee sen näköisen kirjeen kuin tekee, kertoo vähän itsestään. Ja kuvakin olisi ihan kiva. 

Kävimme läpi millaisia tyyppejä uudet maajussit ovat – keskustelun näet alla olevalta videolta!

9:06

Maajussille morsian -sarjan 14. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

Maajussille morsian -esittelyjakso mtv-palvelussa 8.3. jo klo 00.01 ja MTV3-kanavalla klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. Kirjoita maajussille täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja