Maajussi-Jouko etsii varttunutta kumppania nauttimaan elämästä ja eläkepäivistä: "Pystyisi katsomaan maailmaa ja avartamaan katsontakantaansa"

Maajussi-Jouko toivoo löytävänsä aktiivisen naisen, jonka kanssa nauttia vapaudesta ja maailmalla matkustelusta.

Rakastettu Maajussille morsian palaa jälleen televisioon kahdennentoista kauden voimin. Lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla esittäytyvät kahdeksan uutta maajussia, jotka ovat valmiita löytämään rinnalleen elämänsä rakkauden. 

Ohjelmassa tavataan 64-vuotias hyvinkääläinen maajussi-Jouko, joka etsii varttunutta naista, jonka kanssa nauttia yhteisestä ajasta sekä eläkepäivistä. Jouko on aktiivinen maajussi, jolle tärkeitä harrastuksia ovat muun muassa metsästys ja kalastus. 

Jouko toivoo, että pystyisi matkustelemaan ja tekemään tulevan kumppaninsa kanssa kaikenlaista mukavaa, eikä puoliso olisi enää niin sidottu perheeseen tai samaan paikkaan. 

– Pystyisi katsomaan maailmaa ja avartamaan omaa katsontakantaansa. 

Liikunnallisuus tärkeää, tupakointi täysi ei

Joukolla on kolme aikuista lasta, joiden äidin kanssa hän erosi 22 vuotta sitten. Tämän jälkeen hänellä on ollut lyhyempiä, puolesta vuodesta kahteen vuoteen kestäneitä suhteita. 

Maajussin mukaan toisessa ihmisessä huomio kiinnittyy ensimmäisenä ulkonäköön. Hänen mukaansa ihminen huomaa suurinpiirtein 30 sekunnin aikana haluaako tutustua toiseen enemmän. 

Lisäksi tärkeitä tekijöitä ovat muun muassa samanlainen elämänkatsomus sekä mahdolliset yhteiset harrastukset. 

– Kyllä sen naisen pitäisi olla suht koht liikunnallinen, kun itsekin olen kova liikkumaan ja menemään. 

Jouko ei halua puolisokseen myöskään tupakoivaa tai ajokortitonta naista. 

– Vuosien aikana on törmännyt siihen, että jos ei ole auton ajokorttia ihmisellä, niin ei tule mitään. En rupea taksikuskiksi. 


Maajussille morsian -esittelyjakso lauantaina 9. maaliskuuta MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat