Maajussi-Joonaksen ilmiselvä ihastus sai muut morsianehdokkaat jättämään leikin kesken – Linda kertoo, millainen tunnelma farmilla vallitsi

Maajussi-Joonaksen valinta kohdistui Lindaan.

Kuluvan Maajussille morsian -kauden aikana katsojat ovat saaneet todistaa vahvaa kipinöintiä maajussi-Joonaksen ja tämän puolisoehdokas Lindan välillä.

Joonaksen valinnan kohdistuminen juuri Lindaan oli lopulta niin odotettavissa, että miehen muut puolisoehdokkaat Sussi ja Sofia päättivät lähteä kotiin jo lopullisia valintoja edeltävänä iltana.

Linda kertoi kesällä MTV Uutisille olleensa todella iloinen Joonaksen valittua hänet, mutta osanneensa jo tavallaan odottaa miehen valinnan kohdistuvan häneen.

Joonaksen valitsematta jääneistä puolisoehdokkaista Sussista ja Sofiasta tuli kuvausten aikana hyviä ystäviä. Linda kummasteli jälkikäteen sitä, että Sussi ja Sofia viettivät farmilla niin paljon aikaa vain kahdestaan.

– Energia farmiviikolla oli tosi jäinen. Sussi ja Sofia vetäytyivät omiin oloihinsa ja viettivät paljon aikaa kahdestaan. Luulen tämän johtuneen siitä, että huomasivat Joonaksen kiinnostuksen minua kohtaan. Olin yllättynyt siitä, miten tilanne lopulta ratkesi, mutta parempi niin, että asiat tulivat selviksi, Linda sanoi.

Sussi ja Sofia poistuivat maajussi-Joonaksen farmilta etukäteen. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kun kamerat lopulta sammuivat ja Linda jäi Joonaksen kanssa kahdestaan, oli hänen olonsa epätodellinen.

– Koko ajan oli ihan semmoinen olo, että onko oikeasti nyt niin, ettei meitä kuvata, että saamme olla ihan rauhassa? Siinä meni hetki, ennen kuin pääsi arkeen käsiksi, hän muisteli.

Linda tapasi heti kuvausten loputtua Joonaksen veljen ja äidin. Tämän jälkeen kaksikko vietti juhannuksen keskenään, ja he ovat ohjelman kuvausten päätyttyä ajelleet puolin ja toisin toistensa luo kyläilemään. Linda kertoi kesällä, että hänestä oli ihanaa päästä tutustumaan Joonakseen rauhassa ja kunnolla.

– Koko ajan lähennymme enemmän ja opimme näkemään toisistamme uusia puolia, hän sanoi.

Lindan mukaan hänen ja Joonaksen suhteen piilotteleminen julkisuudelta oli tuolloin toisaalta haastavaa ja toisaalta ei.

– Vähän on pitänyt miettiä, mitä julkaisee sosiaalisessa mediassa ja ettei ihan mihinkään ihmisten keskelle mene. Mutta kyllä me olemme vähän ulkonakin käyneet, eikä ainakaan vielä ole kukaan huomannut, hän kertoi.

Linda kertoi häneen vetoavan etenkin Joonaksen tasapainoinen luonne.

– Hän on jollain tavalla sellainen peruskallio ja kaikin puolin aivan ihana ihminen. Oikein hyvää aviomiesmateriaalia, Linda kertoi.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat