Maajussi-Antti-Jussin joulu on saamassa jännittävän käänteen – saattaa viettää juhlan uudessa seurassa: "Olemme pidemmän aikaa pitäneet yhteyttä"

Maajussi-Antti-Jussi saattaa saada uuden seuralaisen tämän vuoden joulunviettoonsa.

Maajussille morsian -ohjelmassa tutustuttiin vuonna 2018 rakkautta etsivään maajussi-Antti-Jussiin. Rakkautta ei ohjelman kautta maajussille löytynyt, mutta mies ei siitä kuitenkaan lannistunut. 

Antti-Jussi kertoo MTV Uutisille, että tällä hetkellä arki kuluu tasaisesti töiden sekä treffailun parissa. Maajussin mukaan potentiaalisia ihmisiä on tullut vastaan, joista yksi saattaa olla varsin varteenotettava. Niin varteenotettava, että kyseinen henkilö saattaa vaikuttaa Antti-Jussin joulusuunnitelmiin. 

– Ennen joulua on yhdet treffit. En ole tavannut häntä ennen, mutta olemme pidemmän aikaa pitäneet yhteyttä. Sitä tietenkin odotan mielenkiinnolla ja olisihan se hauskaa viettää jonkun kanssa joulu taas pitkästä aikaa. 

Yhteydenpito alkoi Antti-Jussin mukaan syyskuussa, kun hän kylpylälomaili itsekseen. Mies viestitteli reissun aikana muiden samalla tuotantokaudella mukana olleiden maajussien TuomonMaunon sekä Ilmarin kanssa ja joukko kehotti Antti-Jussia yhteistuumin liittymään Tinderiin. 

Antti-Jussi kertoo, että hän oli aiemmin miettinyt kyseiseen deittailusovellukseen liittymistä, joten hän päätti antaa sille mahdollisuuden. Eräänä päivänä aamupalalla ollessaan hän löysikin jotain todella miellyttävää. 

– Katsoin, että nyt on kyllä semmoinen tapaus tuolla toisessa päässä, että pistin hänelle sydäntä ja tietysti toivoin, että hän on pistänyt sydäntä mulle, niin pääsen juttelemaan hänen kanssaan. Ja niin siinä sitten kävi. 

Yhteyttä on pidetty puhelimitse viestien ja puheluiden avulla, mutta kasvotusten kaksikko ei ole vielä tavannut toisiaan. Tämä kuitenkin korjataan pian. 

– Kyllä sitä odottaa, eikä niinkään jännitä. Onhan siinä aina tietynlainen jännityskerroin, kun on kiinnostava ihminen kyseessä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja