Maajussi-Aleksi lataa treffeillä suorat sanat morsianehdokkaalleen: "Eiköhän tässä kaikki olla aikuisia ihmisiä ja tiedetään, mitä tehdään"

Farmiviikko jatkuu yksilötreffien merkeissä. Maajussien tiloille tulee uudenlaista elämää, kun puolisoehdokkaat saapuvat viikoksi kyläilemään.

Maajussille morsian -ohjelman illan jaksossa maajussit vievät yhden puolisoehdokkaistaan yksilötreffeille omille kotikonnuille.

Maajussi-Aleksi kertoi jo viime jaksossa tunteistaan morsianehdokkaitaan kohtaan. Yhdestä ehdokkaasta jäi hänelle kireä kuva. Illan jaksossa Aleksi sanoo Jasminille suorat sanat ja ottaa puheeksi tämän käyttäytymisen muita ihmisiä kohtaan. 

– Eilen mietin sitä, kun olit välillä vähän sellainen käskevä ja ohjasit porukkaa. Tuli vähän sellainen olo, että eiköhän tässä kaikki olla aikuisia ihmisiä ja tiedetään, mitä tehdään, Aleksi ottaa puheeksi. 

– Tiedän, että osaan olla tosi jämäkkä ja suora. Minun kanssa joutuu tekemään vähän töitä, että saa enemmän irti. Tykkään pitää langat käsissä. Se menee joskus vähän liian pitkälle. Pitäisi osata hellittää, Jasmin sanoo.

Maajussille morsian maanantaina klo 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat