Maailmanmestari Melissa Dennis, 32, on kuollut – olympiamitalisti kiinni

Australialainen ratapyöräilyn maailmanmestari Melissa Dennis, 32, on kuollut auto-onnettomuuden seurauksena. Syytettynä tapauksessa on hänen aviomiehensä Rohan Dennis, 33.

Melissa Dennis sai vakavia vammoja autokolarissa lauantai-iltana Australian Adeleidessa. Hänet kiidätettiin sairaalaan, ja hän kuoli yöllä.

Dennisin aviomies Rohan Dennis pidätettiin. Häntä syytetään kuolemantuottamuksesta vaarallisen ajamisen myötä. Asiasta ovat kertoneet australialaiset tiedotusvälineet sekä muun muassa The Guardian ja Sky News.

Rohan Dennis on ratapyöräilyn joukkuetakaa-ajon olympiahopeamitalisti ja maantiepyöräilyn aika-ajon olympiapronssimitalisti. Hänellä on maantiepyöräilystä neljä ja ratapyöräilystä kaksi maailmanmestaruutta.

Kuollut Melissa Dennis (os. Hoskins) voitti ratapyöräilyn joukkuetakaa-ajon maailmanmestaruuden vuonna 2015. Hän osallistui kaksiin olympialaisiin ja kilpaili myös maantiepyöräilyssä.

Australialaispari Rohan ja Melissa Dennis menivät naimisiin vuonna 2018 ja saivat kaksi yhteistä lasta.

Tragediaan on ottanut osaa muun muassa Dennisin joukkuetoverina kaksissa olympialaisissa kilpaillut Anna Meares, kahden olympiakullan ja yhdentoista maailmanmestaruuden ratapyöräilylegenda. 

– Olen todella raskain sydämin. Ajatukseni ovat heidän lastensa, perheensä ja ystävien luona. Tämä on todella vaikeaa ja traagista aikaa. Lepää rauhassa, Melissa Dennis, Meares kirjoitti X:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat