Mainos

Maailmanmatkaaja Riku Rantala tavoitteistaan: "Vielä puuttuvat Emma- ja Jussi-patsaat"

1:46

Palkittu toimittaja Riku Rantala, 42, paljastaa seuraavat tavoitteensa Maikkarille SuomiAreenassa.

Suomen seksikkäimmäksi mieheksi ja uhkarohkeaksi yrittäjäksi tituleerattu Riku Rantala, 42, paljastaa MTV3:lle SuomiAreenassa, mikä on hänen seuraava tavoitteensa.

– Vielä puuttuvat Emma- ja Jussi-patsaat, että ainakin sellaiset olisi mahtava vielä joskus saada, Rantala vinkkaa hänen ja kollegansa Tunna Milonoffin palkintoarsenaalista.

Rantala on ansainnut lukuisia pystejä projektien kautta, muun muassa Venloja, Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon ja Suomen kuvalehden journalismipalkinnon.

Tällä hetkellä menestynyt toimittaja luotsaa Docventures-televisiosarjassa, suunnittelee jatkoa Mad Cook Show`lle ja kirjoittaa kirjaa Milonoffin kanssa. 

– Kirjoitamme kirjaa, jossa on kaikille suomalaisille kovin tuttu teema eli alkoholi ja vähän oppeja, mitä maailmalta voisi ammentaa sekä iloisissa että alkoholin aiheuttamissa jälkimainingeissa, Rantala paljastaa.

MTV3 tavoitti Rantalan SuomiAreenasta Porissa, jossa menestynyt toimittaja on vieraillut ennenkin. Vuonna 2016 Rantala, Milonoff ja Elise Pietarila palkittiin kyseisessä tapahtumassa Suomen uhkarohkeimpina yrittäjinä.

Rantala on vahvasti sitä mieltä, että vastaavanlaiset tapahtumat kehittävät suomalaista keskusteluilmapiiriä.

– Tietysti tätä tapahtumaa voisi arvostella niin, että täällä se eliitti vain pölisee keskenään jossain läntisen Suomen kesäkaupungissa, mutta uskon silti aidosti, että tällaista keskustelukulttuurin edistämistä pitää tehdä Suomessa, hinnalla millä hyvänsä! Rantala painottaa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.