Mainos

Maailman yrmein kissa pääsi vahakabinettiin – VIP-kohtelua ja viiden tähden hotelleja

Ilmeensä vuoksi nettisensaatioksi noussut "Grumpy cat" -kissa komeilee nykyisin niin vahakabinetin hahmona kuin lastenkirjasarjan päähenkilönä.

Neljävuotiaalla Tardar Sauce -nimisellä kissalla on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Kissa nousi ihmisten tietoisuuteen muutama vuosi sitten, kun sen omistaja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan lemmikkinsä yrmeästä ilmeestä. Kissan suosio on noussut räjähdysmäisesti, ja nyt sillä on jo huikeat 1,6 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. 

Tavallisesta kotikissasta on muutamassa vuodessa kuoriutunut 76 miljoonan arvoinen eläin, joka matkustaa ykkösluokassa ja yöpyy maailman parhaissa hotelleissa. 

Tuhannet ihmiset jonottivat yhteiskuvia 

Suuren fanilauman lisäksi Grumpy Cat on saanut myös oman televisio-ohjelman, vaatemalliston ja lastenkirjasarjan. Viimeisimpänä valloituksena sillä on näköishahmon saaminen maailmankuuluun Madame Tussaudsin vahakabinettiin. 

Paraikaa Grumpy Cat on mainoskiertueella Lontoossa, missä se esittelee uutta lastenkirjaansa. Tuhansien ihmisten kerrotaan jonottaneen pääsyä yhteiskuviin maailmankuulun kissan kanssa. 

Pelkäksi salamavaloissa poseeraamiseksi vierailu ei ole suinkaan mennyt, vaan Tardar Sauce on päässyt näkemään myös Lontoon kuuluisimpia nähtävyyksiä aina Buckingham Palacesta Abbey Roadin studioon. Instagram-kuvat saattavat aiheuttaa suurta kateutta matkakuumeesta kärsivien kohdalla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Omistaja Bryan Bundesen kertoo, että hän ei ole koskaan nähnyt kissan hymyilevän, mikä tekee sen olemuksesta ainutlaatuisen. Vaikka kissa ei koskaan hymyilisikään, omistaja sen sijaan on hyvinkin tyytyväinen lemmikin menestykseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video: Myös tämä kissa on kirjaimellisesti oman tiensä kulkija! 

2:13

Lähde: Mirror 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.