Maailman seksikkäimmät naiset: Mila Kunis on ykkönen

Maailman seksikkäimmän naisen titteliä kantaa näyttelijä Mila Kunis, miestenlehti FHM:n äänestys paljastaa.

Gwyneth Paltrow saattaa olla galluppien kaunein nainen, mutta miestenlehti FHM:n mukaan seksikkäimmän naisen titteliä kantaa tänä vuonna näyttelijä Mila Kunis. Kaunotar voi röyhistellä rintaansa, sillä Kunis jätti taakseen peräti 99 muuta kaunotarta. Ashton Kutcheria tapaileva nainen on ensimmäinen listalle päässyt ukrainalaistaustainen nainen neljään vuoteen. Viime vuodet ovat olleet brittikaunottarien voittokulkua.

– Mila ei ole vain upea ilmestys, vaan hänelle myös upea huumorintaju eikä hän pelkää pilailla itsensä kustannuksella, FHM:n toimittaja Dan June suitsuttaa.

– Kansa on puhunut ja lopputulos on, että hän on virallisesti täydellinen tyttöystävä, June sanoo.

Voitto nosti Flanangin itsetuntoa

Seksikkäin-kisan hopeapallille kiri miesten suosikki Rihanna, 25, joka nousi edellisestä äänestyksestä yhden sijan ylöspäin.

Brittiväriä kisassa edustaa kolmanneksi seksikkäimmäksi valittu malli ja näyttelijä Helen Flanagan, 22, joka oli innoissaan voitostaan.

– Tunnustus on ihastuttava itsetunnon kohottaja, erityisesti siitä syystä, että täällä on niin paljon kauniita naisia, uhkeista muodoistaan tunnettu Flanagan hehkuttaa.

Flanagan suosio perustunee viime aikojen runsaaseen julkisuuteen. Kaunotar on esiintynyt useissa mallikuvissa, eikä hän ole epäröinyt esitellä itseään myöskään Instagram-kuvissa.

He ovat maailman seksikkäimmät

FHM-lehden järjestämässä äänestyksessä maailman seksikkäimmiksi naisiksi äänestettiin seuraavat kaunottaret:

1. Mila Kunis, näyttelijä

2. Rihanna, laulaja

3. Helen Flanagan, näyttelijä

4. Michelle Keegan, näyttelijä

5. Kelly Brook, näyttelijä

6. Kaley Cuoco, näyttelijä

7. Pixie Lott, laulaja

8. Kate Upton, malli

9. Cheryl Cole, laulaja

10. Georgia Salpa, malli

Lue myös:

AVA/Maarit Rasi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat