Maailman seksikkäimmät viisikymppiset – näiden tähtien kuvat puhukoon puolestaan!

Nämä kansainväliset naistähdet eivät juurikaan esittelyä kaipaa. AVA esittelee joukon maailman seksikkäimpiä viisikymppisiä julkisuuden henkilöitä niin ruokapatojen kuin mikrofonienkin äärestä.

Miehet komistuvat vanhetessaan, mutta naisten parhaat vuodet vietetään päälle parikymppisenä? Kattia kanssa! AVA kokosi yhteen maailman seksikkäimpiin naisiin, kansainvälisiin supertähtiin kuuluvat tapaukset, joiden kuvat puhukoon puolestaan. Tässä joukko seksiä tihkuvia, mutta luonnollisia viisikymppisiä, joita nuoremmatkin joutuvat ihailemaan.

Nigella Lawson

Ruokakirjailija ja kokki, brittiläinen televisiokasvo Nigella Lawson on tunnettu ruokaohjelmistaan, flirttailevasta esiintymisestään – ja uhkeista muodoistaan. Tämä suklainen brunette on 52-vuotias.

Julianne Moore

51-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä Julianne Moore on edelleen yksi maailman seksikkäimmistä naisista, vaikka viidenkymmenen ikävuoden haamuraja on jo ylitetty. Pisamaisen ja tyttömäisen ulkonäkönsä lisäksi hän on urallaan useaan otteeseen palkittu.

Madonna

Ei ihmekään, että Suomessa 12. elokuuta esiintyvä supertähti Madonna, 53, valitsee rinnalleen itseään huomattavasti nuorempia miehiä: hänen ulkonäkönsä kun ei paljasta naisen olevaan hitustakaan miehiään vanhempi.

Angela Bassett

1980-luvulta asti näytellyt amerikkalaisnäyttelijä Angela Bassett, 53, tunnetaan draamarooleistaan. Maailman upeimpiin viisikymppisiin lukeutuva nainen uskoo hymyn parantavaan voimaan – ja muutamaan kasvohoitoon vuodessa.

Michelle Pfeiffer

54-vuotias näyttelijä Michelle Pfeiffer liputtaa luonnollisen ikääntymisen puolesta, eikä turvaudu suosittuihin Botox-hoitoihin.

Andie MacDowell

Näyttelijä Andie MacDowellia katsoessa uskoo, että hän aloitti uransa mallina. 54-vuotias amerikkalainen on ollut esimerkiksi L'Oreal -tuotteiden kasvo jo viimeisimmät 25 vuotta!

Iman

Somalialaista perää oleva huippumalli Iman, 57, lähenee kuuttakymmentä ikävuotta, muttei näytä päivääkään yli nelikymppiseltä. Kansainvälisesti yhdelle menestyneimmistä huippumalleista tämä ei taida olla yllätys? Vuonna 2012 Iman ja muusikko David Bowie ovat olleet naimisissa 20 vuotta.

Sharon Stone

Yksi kaikkien aikojen seksisymboleista, näyttelijä Sharon Stone, 54, uusi Basic Instinct – vaiston varassa -trilleristä tunnetun vilautuksensa elokuvan jatko-osassa vuonna 2006.

Kim Cattrall

Sinkkuelämää-sarjan Samanthana muistettu näyttelijä Kim Cattrall, 55, on julistanut, ettei aio turvautua plastiikkakirurgiaan, vaan vanhenee luonnollisesti, sellaisena kuin luoja suo.

Christie Brinkley

Amerikkalainen malli Christie Brinkley, 58, luottaa kauneudenhoidossaan rutiineihin ja säännöllisyyteen. Naisen ohjeet ovat tiivistetysti: suojaudu auringolta ennakkoon, älä jojoile painon kanssa!


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat