Lyhyt suruaika: Kari Tapion pojat keikalle Danny tukenaan

Kari Tapion leski Pia Viheriävaara kuoli sunnuntaina. Kari Tapion jalanjäljissä kulkeva poika Jani Jalkanen nousee lauantaina keikkalavalle yhdessä Dannyn kanssa.

Muusikkopiirit Suomessa ovat pienet. Niinpä monet laulajat tukevat toisiaan niin hyvinä kuin pahoina hetkinä.

Vuonna 2010 menehtyneen Kari Tapion ystävä Danny (Ilkka Lipsanen) on paljon tekemisissä laulajan poikien kanssa. Niinpä Danny on tukenut Jani, Jiri ja Joona Jalkasta myös heidän äitinsä Pia Viheriävaaran poismenon aikana. Kolmesta pojasta Jani keikkailee nykyään isänsä jalanjäljissä Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa -kokoonpanolla.

– Pojat ovat tulleet todella läheiseksi sen jälkeen, kun Kari Tapio lähti. Pojat yrittävät kunnioittaa isänsä ja äitinsä työtä tekemällä itse hyvin, Danny kertoo MTV.fille.

Haastattelussa Danny paljastaa keikkailevansa Jani Jalkasen kanssa lauantaina. Suuri yleisö ei keikkaa kuitenkaan pääse seuraamaan, sillä kyseessä on yksityistilaisuus. Danny on seurannut isänsä saappaisiin astuneen Jani Jalkasen uraa läheltä.

– Ilokseni Jani Jalkanen on parantunut todella paljon laulajana ja saanut isänsä laulajapiirteitä äänellisesti. Hän on tulevaisuuden nimi, konkari hehkuttaa.

Kari Tapion pojat kertoivat äitinsä kuolemasta julkisuuteen tiistaina. Pia Viheriävaaran kuolemansyyksi epäillään sairauskohtausta ja Joona Jalkanen on kuvaillut hyvin voineen äitinsä dramaattista lähtöä suureksi sokiksi.

Suruajasta huolimatta pojat eivät halunneet perua viikonlopun keikkaa.

–  Keikat tehdään. Äitikin haluaisi, että jatkamme musiikin parissa emmekä vain jää kynsiämme viilaamaan. Eteenpäin paahdetaan ja musiikki auttaa, Jani-veljensä managerina toimiva Joona Jalkanen kertoi MTV.fille aiemmin viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat