Lupaava sulhasehdokas laittaa maajussi-Miian pasmat täysin sekaisin: "Herranjestas mitkä pohkeet jätkällä"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret – tekevät paljastuksen kesästä Maajussille morsian -ohjelman kuvauksista.

Maajussi-Miia vaikuttuu sulhasehdokkaastaan Kimmosta.

Maajussille morsian -ohjelman maajussit ja maajussittaret ovat tehneet ensimmäisen vaikean päätöksensä sen suhteen, ketä he ovat kutsuneet ensimmäisille pikatreffeille Naantaliin. Seuraavassa jaksossa rakkautta etsivät kohtaavatkin ensimmäistä kertaa mahdolliset puolisoehdokkaansa. 

Maajussi-Miia kohtaa pikatreffeillä ensimmäistä kertaa sulhasehdokkaansa Kimmon, joka vie Miialta jalat alta kauniilla sanoillaan. 

– Sä pysäytit jo kertaalleen mun maailman, niin todennäköisesti sä pysäytät sen vielä toisenkin kerran jossain vaiheessa, Kimmo sanailee. 

Miia on myös vaikuttunut lyhyestä hetkestä Kimmon kanssa.

– Kimmo teki kyllä tosi hyvän vaikutelman. Se oli ihan semmoinen ihanan iloisen oloinen persoona, Miia kertoo häkeltyneen oloisena. 

Kaksikon keskustelu sujuu hyvin, vaikka Miia toteaakin, ette hän muista kaikkia suunnittelemiaan kysymyksiä. Kimmo muistuttaa ennen poistumistaan, että keskustelua voidaan jatkaa joku toinen päivä, mikäli kaikki ei juuri nyt muistu mieleen. 

Kimmon poistuessa Miia jää katsomaan miehen perään, vaikuttuen yhä uudestaan miehestä. 

– Herranjestas mitkä pohkeet jätkällä, tuo nostaa minun kanssa poron kyllä orteen ihan varmasti, Miia pohtii katsellessaan Kimmon menoa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja