Maajussi-Miia kertoo kuinka kesä Maajussille morsian -ohjelman parissa sujui: "Huomattavasti paljon rakkaudentäyteisempi kesä kuin viisi edellistä kesää"

5:54
Tässä ovat maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Miialle oli haastavaa olla halaamatta muita Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa. 

Maajussille morsian -ohjelman toisessa jaksossa paljastui, ketkä neljä maajussia pääsivät etsimään rakkautta ohjelmaan ja viettämään yhtä elämänsä ikimuistoisimmista kesistä. Ohjelman neljä maajussia ovat AleksiMiiaHeidi sekä Jouni

Kuusamosta kotoisin oleva maajussi-Miia kertoo MTV Uutisille, ettei ole juurikaan huolestunut ohjelman myötä tulevasta julkisuudesta, sillä hän elelee rauhassa sekä oman kuvailunsa mukaan "aika lailla keskellä ei mitään". 

– Kerran kuussa käyn Kuusamon keskustassa kaupassa. Olen ajatellut, etten lue mitään palstoja tai mitään, olen muutenkin niin huono somettaja, etten sitten ehkä lueskele mitä netissä kirjoitetaan. 

Miian mukaan ohjelman kuvaukset sujuivat hyvin, mutta hänelle halailijaihmisenä haasteita toi korona-aikana se, että muihin oli varsinkin ohjelman kuvausten alussa pidettävä etäisyyttä. 

– Olen sellainen, että halaan aina ihmisiä, että onpa mukavaa nähdä pitkästä aikaa, niin oli sillain vähän inhottavaa, kun piti pitää se turvaväli ja pystyi vaan heiluttelemaan muutaman metrin päästä. Se tuntui vähän köykäiseltä. 

Maajussi paljastaa kuitenkin, että romantiikkaa kesän aikana kuitenkin oli rajoituksista huolimatta. 

– Huomattavasti paljon rakkaudentäyteisempi kesä kuin viisi edellistä kesää. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja