Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Naiset vastaavat

1:18

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Jos pettää kerran, pettääkö aina? Video vastaa kysmykseen!

"Jos mies on pettänyt aina elämässään ja sanoo haluavansa muuttua, kun aloittaa suhteen sinuun, voiko se olla mahdollista ja mitkä ovat merkkejä onnistumisesta? Saako hän luvan muuttua, vai tuomitaanko hänet aina häntäheikiksi vanhan leiman perusteella? Ja mitkä ovat riittävät merkit, että naisen kannattaisi uskoa tällaiseen kaveriin?" kysyy nimimerkki Hupu.

Näin naisraati vastasi

"Ajattelen niin, että ihminen kasvaa ja muuttuu läpi elämänsä. Ketään ei voi tuntea kokonaan, eikä nuoruuden toilailut voi määrittää ihmistä loppuiäksi. Tahtoisin uskoa, että pettäminen liittyy aina tilanteeseen. Jos pettää, ei ole oikeassa tilanteessa tai paikassa elämässään.

Vaikka joku olisi pettänyt aiemmassa suhteessaan, se ei automaattisesti tarkoita, että pettää jatkossakin. Itse ainakin haluaisin aloittaa jokaisen uuden ihmissuhteen puhtaalta pöydältä. Saatan olla sinisilmäinen, mutta mielestäni jokainen ansaitsee luottamuksen. Se, onko ihminen luottamuksen arvoinen, selviää vain ajan kanssa. Menneisyyden pelkääminen tai sillä syyllistäminen ei johda mihinkään."
– 25, parisuhteessa

"Uskon, että muutos on mahdollinen, mutta se vaatii kummaltakin paljon työtä ja luottamusta. Mahdollista siis, muttei välttämättä helppoa."
– 32, parisuhteessa

"Hän todellakin saa luvan muuttua. Toki minun pitäisi luottaa häneen alusta asti, jotta järkeni säilyisi, mutta enpä tiedä luottaisinko koskaan täysin sittenkään, jos pettäminen on tähän asti ollut 'hänen toinen luontonsa'. Hänen pitäisi ainakin mennä pitkähköön terapiaan selvittämään päätänsä ja näyttää siten myös, että todella haluaa muuttua."
– 47, parisuhteessa

"Luulen, että kaikilla naisilla on sisäänrakennettuna sellainen 'minä muutan tuon miehen' -moodin, eivätkä menneet pettämiset vaikuta suhteen alkuun. Jokainen nainen haluaa tuntea olevansa niin erityinen, että onnistuu muuttamaan patuneen pettäjänä. En kuitenkaan ihan rehellisesti usko, että luottaisin tuollaiseen tyyppiin koskaan. Ihmettelisin myös hänen tarvettaan retostella uskottomuudellaan."
– 32, sinkku

Lähetä oma kysymyksesi, me etsimme vastauksen:


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja