Mainos

Luomuviljapihvit ja hapankaalimuhennos

  • 1 pss luomu viljapihviainesta
  • Hapankaalimuhennos:
  • 4 dl luomuvalkosipulihapankaalia
  • 100 g luomukaskinaurista
  • 2 rkl luomuvehnäjauhoja
  • 3 dl luomukuohukermaa
  • (ripaus suolaa) ja luomumustapippuria
  • Luomujogurttikastike:
  • 3 dl luomujogurttia
  • 2 rkl luomupinaattia
  • 1/2 tl luomukardemummaa
  • ripaus suolaa

Valmista pihvit pussin ohjeen mukaan. Taikina jää hyvin löysäksi. Valmista hapankaalimuhennos ruskistamalla kevyesti valkosipulihapankaalia ja kaskinaurispaloja pannulla 5 minuuttia. Ripottele päälle jauhot, sekoita ja lisää kerma. Hauduta pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttia ja mausta. Tällä välin sekoita kastikeaineet yhteen ja nosta jääkaappiin maustumaan. Muista valuttaa sulanut pinaatti siivilässä ennen sekoittamista jogurttiin. Tarjoa pihvit lämpimän muhennoksen ja viileän kastikkeen kanssa.

Vinkki:

Voit lisätä turvotuksen jälkeen 1 luomumunan ja 400 grammaa luomujauhelihaa seokseen. Mausta esim. luomumustapippurilla ja paista pannulla. Jos pihvejä jää yli, pakasta ne tai laita lämpimien voileipien päälle luomutomaattisiivujen ja luomujuuston kanssa. Paista 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.