Lumilautailija Heikki Sorsa epäonnistui hänelle osoitetussa tehtävässä: "Jäi harmittamaan ihan törkeästi"

Lumilautailija Heikki Sorsa koki karvaan pettymyksen Fort Boyard Suomi -ohjelman viidennessä jaksossa lauantaina 8.9. MTV3-kanavalla.

Katso artikkelin yltä videolta, kuinka Heikki Sorsa suhtautui epäonnistumiseensa. 

Heikki Sorsalle osoitettiin Fort Boyard Suomi -ohjelmassa lauantaina 8.9. haastava tehtävä, joka vaati erityisen paljon ongelmanratkaisukykyä. Innolla haasteen vastaanottanut lumilautailija joutui kokemaan karvaan pettymyksen, kun hän ei onnistunut saavuttamaan toivottua lopputulosta tehtävään annetussa ajassa.

Kilpailuihin tottunut lumilautailijatähti koki erityisen hankalana myös sen, että hän ei ennalta tiennyt, että kuinka tehtävä tulisi ratkaista, vaan joutui pähkäilemään tilannetta paineen alla.

– Jäi harmittamaan ihan törkeästi se, että tämä olisi ollut niin helppo, jos olisin vain tajunnut, Sorsa totesi jaksossa.

– Kun menee uuteen paikkaan, niin siinä on niin vaikea oikeasti yhtäkkiä huomata, että mitä tehdä ja sitten siinä on kuitenkin pieni paniikki päällä ja tietää, että tiimalasissa menee aika koko ajan.

Harmaassa tiimissä kilpailivat lauantaina 8.9. Oona Kivelä, Perttu Sirviö ja Heikki Sorsa. Oranssissa tiimissä ovat Sabina Särkkä, Jaakko Parkkali ja Johannes "Hatsolo" Hattunen.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.35!

Lue myös:

    Uusimmat