Mainos

Lukupiiri: Einsteinin salaisuus ei kanna loppuun asti

Helmessä luetaan hyviä, keskustelua herättäviä kirjoja! Esittelemme viikoittain lukemisen arvoisen kirjan, jonka voit voittaa omaksesi.

Tällä viikolla Helmen Lukupiirissä Maria arvosteli Francesc Mirallesin ja Álex Roviran teoksen Lopullinen vastaus.

"Usein poliisisarjaa katsoessaan pohtii, mitä olisi tehnyt toisin, jos pääsisi päähenkilön asemaan. Tässä kirjassa pohtii aivan samaa: päähenkilö toimii täysin päättömästi ja hankaloittaa omaa tilannettaan, joka ei alun alkujaankaan ole, no, kovin hankala.

Mies pakenee murhapaikalta, koska joku voisi jostain syystä luulla häntä murhaajaksi, allekirjoittaa paperin, josta ei tiedä mitään (ja joka kytkee hänet jo tapahtuneeseen murhaan), nousee autosta yksin ja aseettomana !tarkistamaan! perässään yöaikaan ajavaa ajoneuvoa ja seuraa puolituntematonta naista maailman ääriin kyseenalaistamatta omituisia sattumia, jotka naista ja heidän yhteiseloaan ympäröivät. Lukiessa teosta tulee välillä mieleen, että vaikka miehen täytyy olla todellinen fysiikan tai kemian nero (onhan juuri hänet valittu tutkimaan Einsteinin perintöä), hänen päättelykyvyssään ja tunneälyssään on silti toivomisen varaa."

Haluatko voittaa kirjan omaksesi?

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.