Luksusloma Rivieralla vaihtui kotoisiin maisemiin – prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia esittelivät koko perheen yhteisen harrastuksen

8:46
Prinssi Carl Philip tiedotti esikoislapsensa syntymästä

Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia lomailevat poikkeuksellisesti kotimaassa.

Koronavirus jyllää yhä Ruotsissa, ja tilanne vaikuttaa myös kuninkaallisten kesäsuunnitelmiin. Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia aloittivat lomansa viime viikolla ja ilmoittivat Instagram-tilillään aikovansa lomailla tällä kertaa kotimaassaan.

Pari lupasi tuolloin jakaa vinkkejä suosikkikohteistaan Ruotsissa myös muille kotimaassa tällä kertaa lomaileville, ja julkaisikin torstaina nipun kuvia ensimmäisestä lomakohteestaan.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Prinssipari suuntasi ensimmäisenä Sörmlannin rannikon tuntumassa sijaitsevalle Bergin tilalle ja kertoi kohteen sopivan koko perheelle. Kuvissa vilahtivatkin myös pikkuprinssit Alexander, 4, ja Gabriel, 2.

Kuvat paljastavat, että koko perheellä näyttäisi olevan yksi yhteinen harrastus. Kaikki vaikuttivat nimittäin viihtyneen pyörien selässä komeissa maisemissa: sekä Carl Philip että Sofia poseeraavat pyörien kanssa ja kypärät päässään ja yhdessä kuvista myös pikkuprinssit vaikuttavat kokeilevan innokkaasti lasten pyöriä tilan pihamaalla.

Alexander ja Gabriel pääsivät lisäksi tervehtimään tilan kaneja sekä pomppimaan trampoliinilla.

Expressen tavoitti tilan omistajat Frida ja Magnus Johanssonin, jotka kertoivat kuninkaallisten vierailun tuntuneen erityiseltä. Vierailu tuli Johanssoneille iloisena yllätyksenä.

– Tervehdimme heitä ja juttelimmekin jonkun verran. He vuokrasivat meiltä pyörät ja vaikuttivat hyvin rentoutuneilta ja onnellisilta ja nauttivat maastopyöräilystä, Magnus Johansson sanoo.

Tavallisesti Carl Philip perheineen on suunnannut kesälomalla Ranskan Rivieralle, missä he ovat lomailleet hulppeissa puitteissa ylellisessä Villa Miragessa. Kyseessä on kuninkaallisen perheen loma-asunto, missä myös muut perheenjäsenet ovat perinteisesti nauttineet laiskoista kesäpäivistä näihin aikoihin.

Lehtitietojen mukaan prinssiparin lapsineen odotetaan suuntaavan heinäkuun puolessavälissä myös Öölantiin, missä kuninkaallinen perhe kokoontuu perinteisesti juhlimaan kruununprinsessa Victorian syntymäpäivää.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja