Lukolta uroteko, Tappara-sarja tasoihin – SM-liigan sensaatiojoukkue Jukurit hävisi taas

Lukko tekee 2-0 maalin 1:31

Jääkiekon SM-liigassa hallitseva mestari Lukko tasoitti puolivälieräsarjan Tapparaa vastaan, kun se voitti tiistain toisen kohtaamisen. Kouvolassa KooKoo jatkoi yllätysten tiellä, kun se kaatoi toistamiseen Jukurit.

Raumalla Lukon voittomaalista vastasi tähtipakki Vili Saarijärvi, joka osui kolmannen erän alkuvaiheilla.

Video Saarijärven maalista näkyy jutun yläreunasta.

Tappara kavensi Otto Leskisen maalilla, mutta se ei riittänyt. Lukko ylsi urotekoon ja otti 2–1-voiton.

Sarja on nyt tilanteessa 1–1. Seuraava ottelu on ohjelmassa torstaina Tampereella.

Kouvolassa KooKoo otti jo toisen voiton runkosarjan sensaatiojoukkueesta Jukureista. Ottelun viimeiseksi maaliksi jäi KooKoon Eero Teräväisen 3–2-osuma, joka syntyi toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla.

KooKoo johtaa nyt sarjaa 2–0. Kolmas kamppailu pelataan torstaina Mikkelissä.