Lukijat avoimina: Tätä seksikokemusta en unohda

Studio55.fin lukijat paljastivat ikimuistoisimmat seksikokemuksensa. Lue tarinat!

Se oli kesä 1962 kun olin keväällä saanut mopon ja ajelin pitkin maanteitä tyttöjä katsellen. Hiljaisessa maalaiskylässä en ollut paljonkaan ollut tyttöjen kanssa läheisemmissä tekemisissä. Jututin läheisen naapurin tyttöä joka oli ehkä 16, minä 17. Eipä aikaakaan, kun sovittiin, että hän saa ajaa mopollani. Itse istuin kyytiin tavaratelineelle taakse. Heli väänsi kaasua. Olipa hyvä tilaisuus tarttua tyttöä vartalosta. Vauhdin kiihtyessä puristin Heliä rintaani vasten yhä kovemmin. Tarrauduin pyöreisiin, ryhdikkäisiin rintoihin. Ai kun ne tuntuivat kivoilta puristella. Ja mikä huuma. Housussa pullistui. Kumpikaan ei puhunut mitään. Tuuli vain humisi mopon pärinässä. Ja silloin se tuli. Laukesin niin, että housut kastui vuolaassa orgasmissa. En kysynyt tunsiko Heli mitään. Kuitenkin mopon palaaminen lähtöpaikalle päätti myös sen kertaisen seksikokemuksen. Lienee ollut ensimmäinen kerta laueta naisen kanssa. Vai oliko niin erilainen tilanne, että siksi jäi niin hyvin mieleen.

-entinen nuori

Kaikenlaista tuolla saralla on koettu tähän ikään. Tosi mieleenpainuvimmat ja jännimmät kaksi kertaa on tapahtunut golfkentillä Suomessa. Olin silloin +50-vuotias innokas golfari. Silloisen miesystäväni kanssa todella tykkäsimme seksistä ja kuinkas sattuikaan himo yllättämään. Ei nyt ihan keskellä kenttää, mutta riski otettiin.

-Vilemooni

Ikimuistoisimmaksi sitä ei tee nautinto vaan päinvastoin. Saatiin kerran hyvä idis rakastella luonnossa. Paikka oli ihanteellinen. Kaiken tuoksinnan keskellä survaisin jalallani erästä mätästä, jossa pahaksi onneksemme oli ampparipesä. Pieniä ampiaisia oli kaikkialla, ne räjähtivät ilmoille pommin lailla. Ne takertuivat hiuksiin ja vaatteisiin. Olemme molemmat yliherkkiä, joten sairaalakeikkahan siitä tuli. Paukamia ja puremia oli kaikkialla. Ei kyllä uudelleen kokeilla..

-mie

Juhannuksena teltassa aamuyöllä jäi mieleen molemmille. Ei puhuttu seksin jälkeen vaan katsottiin silmiin ja molemmat ajatteli että VAU!!! mitä oikein tapahtui?

-Nimetön

Seksi oli ihanaa ja se tapahtui uuden rakkaan kanssa luonnon helmassa koivun juurella pehmeällä nurmikolla. Olimme saapuneet venematkalta ja pysähdyimme rantaan. Tämä oli ikimuistoinen hetki.

-muistellen

Paras kokemukseni ei ole tapahtunut sen ihmeellisemmässä paikassa, kuin omassa sängyssä, mutta onko mitään parempaa, kuin harrastaa kiihkeää seksiä, sellaisen ihmisen kanssa, jota himoitsee ja rakastaa niin paljon, mutta ei voi saada ikinä itselleen oikeasti. Tunne, joka valtasi edellisen aktin aikana on sanoinkuvailematon, pelkästään suuteleminen tämän miehen kanssa saa joka ikinen kerta veren kropassani kohisemaan ja tunnen kuinka kehoni herää hetkessä eloon. Katseet ovat välillämme pelkkää kiihkoa ja molemmat nauttivat suuseksin antamisesta, sekä saamisesta, ja yhdynnän viivyttely tekee seksistä uskomattoman hurjaa (aina en kestä edes aktiin asti tulematta). Kun toisen ihmisen tuntee entuudestaan, sekä sitä pitää myös häntä seksikkäänä, hänelle haluaa myös tehdä kaiken, että nautinto olisi suurin mahdollinen molemmille. Kaikki suudelmat pitkin kroppaa (ehdottomasti valot päällä, koska ainakin itse olen visuaalinen ihminen ja nautin katselemisesta) ja liikkeet, sekä sykkeet tuntuvat ylitsepääsemättömän kiihottavilta ja lopulta, kun päästään itse yhdyntään, parhaat asennot ovat nainen päällä aluksi, jotta saan itse määrätä tahdin alkuun ja kiusoitella hitailla liikkeillä ja perinteinen lähetyssaarnaaja tai takaapäin takaa vähintäänkin sen toisen orgasmin joka kerta. En pysty kertomaan yhdestä huippukerrasta, koska jokainen kerta hänen kanssaan on yhtä jumalaisen kiihottava.. miehen sitominen sänkyyn hetkellisesti tuo lisäpotkua näihin upeisiin akteihin. Toivoisin, että jokainen voisi joskus tuntea samanlaisia tunteita seksin yhteydessä.

-Nautiskelija

Ikimuistoisin seksikokemukseni koin Agios Nigolauksen saarella Kreetalla, jossa yhden illan tuttavuus vei minut ravintolaansa sulkemisajan jälkeen ja lopuksi rakastelimme pöydällä, mikä oli minusta todellakin epätavallisen kiehtovaa ja siksi on jäänyt mieleeni ikiajoiksi.

-Lomaromanssi

Meillä kotona suhtauduttiin seksiin hyvin häveliäästi, etten sanoisi kielteisesti. Valistus supistui varoituksiin raskaaksi tulemisen vaarasta. Seksiä harjoitettiin vanhempieni mukaan ainoastaan lasten hankkimiseksi, siis pakkopullaa se oli. Kun parikymppisenä muutin kotoa, olin aikamoinen kompleksikimppu miesseuraa etsiessäni. Vanhempien varoitukset saivat aikaan sen, että pyrin toimimaan juuri päin vastoin. Kävin ahkerasti tanssilavoilla ja -ravintoloissa, ja saatille pääsi melkein joka mies joka hoksasi pyytää. Suoranainen ihme on, ettei mitään ikävää sattunut (väkivaltainen kumppani tai seksitauti). Kerran lähdettiin tutun kaverin kanssa kevättalvella ajelemaan vanhempieni vuokramökille Naantaliin. Ajatuksena oli viettää ilta kahdestaan romanttisissa merkeissä, takkatulen loimussa, mutta kun tulimme mökille, huomasinkin että avain oli unohtunut kotiin! Voi sitä harmistusta. Mutta nuoria kun oltiin, päätettiin petata lemmenpesä kallionkoloon. Täkki ei kuitenkaan ollut kovin lämmin alusta, ja hampaat kalisten kovalla täkillä oli seksikin aika haileaa.  Taisi nuha olla mieleenjäävin muisto niiltä treffeiltä luonnon helmassa.

-Aaltoska

Tämä ensimmäinen kertani tapahtui luonnossa, metsän hiljaisuuden sylissä suuren kiven ja tuuhean kuusen hellässä huomassa, illan hämärässä. Poikaystäväni, se ensimmäinen osasi niin herkällä tavalla kysyä lupaa, sain myös aikaa ajatella, tiesin olevani valmis, umpirakastunut ja valmis kokemaan täyttymyksen. Koin jotain niin suurta ja käsittämättömän kaunista kahden ihmisen yhteyden ja hellyyden joka ikisellä solullani, maailma olisi saanut pysähtyä siihen, oli se niin ihana sessio. Soluissani ja ihollani pystyn sen yhä tuntemaan. Sain ilmeisesti matkaani vahvuuden, kun elämäni varrelle ei ole osunut yhtään huonoa tai ikävää kumppania, mahtoiko tuo hieno kokemus antaa eväät näkemään niin että valitsee aina oikean kumppanin. Eka kertani on se ikimuistoisin johdatus melkoisen upeaan erotiikan huumaan. Ikää toisella vajaa 15 ja toisella vajaa 16 vuotta. Kauniit muistot, niitä ei saa uusintana – ei ne olisi samat.

-aqnsku52

Kun sain uudelta mieheltä ekaa kertaa suuseksiä – eksä ei ikinä antanut, mutta hän vaati antamaan. En antanut. Nyt kun on se oikea, suuseksi tuntui todella ihanalta ja myös antaakin toiselle.

-i am not the number

Harrastimme seksiä hississä. Se oli jännittävää.

Erostani oli kulunut aikaa sen verran, että pakotin itseni "tuulettumaan". En odottanut mitään ihmeellistä tapahtuvaksi, olin jo pitkään ajatellut että seksielämäni olisi jo ohi. Tehdäkseni jotakin, osallistuin huvikseni ravintolassa järjestettyyn pikadeittiin. Sen jälkeen menin hakemaan baaritiskiltä itselleni drinkin. Olin juuri kävelemässä lasi kädessä etsien istumapaikkaa, kun vastaani käveli pitkä komea mies. Katseemme kohtasivat ja jäimme katselemaan toisiamme häkeltyneinä. Tervehdimme molemmat toisiamme vähän hölmistyneen oloisina, minkä jälkeen tämä tuntematon mies kysyi halusinko tulla juttelemaan hänen kanssaan rauhallisempaan paikkaan. Nyökkäsin ja seurasin miestä kuin unessa. Pian istuimme sylikkäin, katsellen toisiamme silmiin ja hukkuen ihaniin suudelmiin. Yritin välillä nousta pois, siistiä hiuksia sormillani ja vakuuttellen itselleni ettei tällaista voi tapahtua oikeasti. Mutta sitten olin taas tämän miehen syleilyssä. Hän veti puoleensa kuin magneetti ja hukutti minut hyväilyihin ja suudelmiin – siinä muiden ihmisten nähden. En aluksi halunnut tavata uudelleen miestä, koska hän oli huomattavasti nuorempi itseäni. Mutta kahdeksan kuukauden jälkeen suostuin hänen pyyntöönsä ja rupesimme tapailemaan. Tuntui että olimme kuin luotuja toisillemme. Yhdessä olo oli ihanaa, aivan liian ihanaa ollakseen totta. Kun ajattelen häntä, sisälläni kehrää halukas nainen. Kun tapaamme, hän puristaa minut syliinsä ja suutelee kiihkeästi – ikäero ei ole este intohimolle. Mies on yhä elämässäni, ihanana ystävänä. Ikäeromme on suuri, joten en odota suhteen kestävän koska hän on nuori ja elämä ja ehkä perhekin vielä edessä. Luulen, että rakastan häntä, ja juuri siksi en halua olla hänelle rasitteena kun tästä vielä vanhenen. Olen kiitollinen siitä että tapasimme.

-Kypsästi onnellinen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja