Lukijat äänestivät - hän on maamme paras sisustussuunnittelija

Jokakodin lukijat rankkasivat Suomen suosituimmat sisustussuunnittelijat paremmuusjärjestykseen.

- Mikolla on hyvä tyyli ja hän osaa sisustaa asiakasta kuunnellen, nimimerkki Stellas perusteli valintaansa. Hän ja 35 prosenttia lukijoistamme äänesti Suomen parhaimmaksi sisustussuunnittelijaksi Inno-ohjelmasta tutun Mikko Vesasen.

- Hän on jo sisustanut edellisen kotini ja olin todella tyytyväinen. Siksi valitsin häne, kertoi puolestaan Sikredi.

Toiseksi äänestyksessä ylsi persoonallisista sisustusratkaisuista tunnettu Teuvo Loman 28,6 prosentin äänisaaliilla. Loman kunnostaa koteja uuteen uskoon Suomen kaamein kämppä -televisio-ohjelmassa.

- Ennakkoluuloton, käyttää rohkeasti ideoitaan käytännöllisyydestä tinkimättä.Lahjakas moniosaaja, joka uskaltaa pistää itsensä likoon, tiivisti raija-leena.

Kolmannelle sijalle rankattiin Pientä pintaremonttia -sarjan Tomi Kouvola. Hän sai 16,4 prosenttia annetuista äänistä. - Ehdottomasti ammattitaitoisin ja fiksuin tyyppi, nimimerkki ruusu kommentoi.

Glamouria-nimimerkki puolestaan ei kelpuuttaisi ketään edellä mainituista kotinsa sisustuspuuhiin: - Osaan itse sisustaa sata kertaa paremmin kuin kukaan noista! Ilse Juola on ainoa tv-sisustaja, jonka saattaisin kelpuuttaa, ja ehkä varauksin Marko Paanasen, hän ynnäsi.

- Marko Paananen tai Johanna Sippala. Maku vaan osuu kohdalleen, kertoi ovdokk.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja