Luke Perryn tytär ehti isänsä kuolinvuoteelle viime hetkellä – julkaisi koskettavan viestin

Luke Perry kuoli vain 52-vuotiaana 2:01

Sophie Perry suree aivohalvaukseen menehtynyttä isäänsä Luke Perryä.

Äkillisesti menehtyneen näyttelijä Luke Perryn tytär Sophie Perry kertoo Instagram-tilillään lentäneensä Malawista isänsä rinnalle juuri ajoissa. Hän julkaisi kuvan, jossa poseeraa käsi isänsä kaulalla.

– Minulle on tapahtunut paljon kuluneen viikon aikana. Kaikki tapahtuu niin nopeasti. Ehdin takaisin Malawista juuri ajoissa ollakseni perheeni kanssa, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Sophie Perry kertoo saaneensa valtavasti tukea ja viestejä isänsä äkillisen menehtymisen jälkeen. Hän kertoo arvostavansa viestejä, vaikka ei ehdi vastata kaikkiin.

– En ole varma mitä sanoa tai tehdä tässä tilanteessa. Tällaisen käsittelyyn ei koskaan saa oppituntia, etenkin kun kaikki tapahtuu julkisuudessa.

Luke Perry kuoli aivohalvaukseen maanantaina 4. maaliskuuta. Beverly Hills 90210 -sarjasta kuuluisuuteen noussut Perry oli kuollessaan 52-vuotias. 

Näyttelijätähden lähipiiri, muun muassa lapset Jack ja Sophie, ex-vaimo Minnie Sharp ja kihlattu Wendy Madison Bauer olivat paikalla sairaalassa Perryn kuollessa.

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat