Luke Perry taisteli viimeiset päivät elämästään – lääkärit olivat toiveikkaita, toinen kohtaus koitui tähden kohtaloksi

0:52
Luke Perry oli kuollessaan 52-vuotias.

Beverly Hills 90210- ja Riverdale-sarjoista parhaiten tunnettu näyttelijä Luke Perry joutui sairaalaan alle viikko sitten. Näyttelijä oli elämänsä viimeiset päivät nukutettuna.

Näyttelijä Luke Perrykuoli eilen maanantaina 4. maaliskuuta 2019. Perry oli kuollessaan 52-vuotias. Hän menehtyi Yhdysvaltojen länsirannikolla Burbankin kaupungin sairaalassa Los Angelesin pohjoispuolella.

Perry kiidätettiin sairaalaan keskiviikkona 27. helmikuuta näyttelijän saatua vakavan sairaskohtauksen kotonaan. Muun muassa Beverly Hills 90210- ja Riverdale-sarjoista tuttu tähti kärsi laajasta aivoverenkiertohäiriöstä.

Ruotsalaismedia Expressen uutisoi, että lääkärit olivat Perryn jouduttua sairaalaan toiveikkaita siitä, että Perry toipuisi kohtauksesta täysin.

Lehden mukaan näyttelijä sai sairaalassa uuden kohtauksen, joka koitui lopulta hänen kohtalokseen.

– Toinen kohtaus vei lopulta hänen henkensä. Siitä ensimmäisestä kaikki tiesivät, kommentoi Radar Online -sivuston lähde Expressenin mukaan.

Eri lähteiden, muun muassa TMZ-sivuston mukaan Luke Perry oli viimeiset päivänsä keinotekoisessa koomassa eli nukutettuna, jotta hän toipuisi aivoverenkiertohäiriöstä.

TMZ:n mukaan Perry oli tajuissaan ja pystyi puhumaan, kun ambulanssi vei hänet sairaalaan.

– Lääkärit uskoivat aluksi, että hän toipuisi kohtauksesta. Hän oli nukutettuna, mutta hänen arvonsa olivat hyviä. Hänen tilansa kuitenkin muuttui jatkuvasti huonommaksi. Verenpaine ei laskenut enää normaalille tasolle, lähde kommentoi.

Luke Perryn edustaja vahvisti näyttelijän olleen nukutettuna, mutta ei kommentoinut muita tietoja Perryn viimeisistä päivistä.

Näyttelijätähden lähipiiri, muun muassa lapset Jack ja Sophie, ex-vaimo Minnie Sharp ja kihlattu Wendy Madison Bauer olivat paikalla sairaalassa Perryn kuollessa.

Tv-sarjojen lisäksi Luke Perry on nähty myös lukuisissa elokuvissa. Hänen viimeiseksi elokuvatyökseen jäi rooli Quentin Tarantinon heinäkuussa ensi-iltansa saavassa elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja