Löytökoiran valinta tuotti vaikeuksia – nainen päätti ostaa koko tarhan

Pieni ja todella huonokuntoinen löytöeläintarha mursi eläinrakkaan naisen sydämen. Hän ei jättänyt asiaa sikseen, vaan päätti tehdä asialle niin paljon kuin pystyi. 

Danielle Eden on nainen, joka kiertää ympäri maailmaa pelastamassa koiria perustamalleen eläintilalle. Tilalla on tällä hetkellä jo 350 koiraa ja lisäksi muutama hevonen.

Yleensä hän valitsee Torontossa sijaitsevalle tilalle mukaansa vain muutaman koiran kustakin maasta, mutta toisin kävi Israeliin suuntautuneen matkan aikana. Reissulta tarttui naisen mukaan yli 250 koiraa. 

Häkeissä vilisi rottia ja ruokavalio koostui leivästä 

Eläinsuojassa asuvien eläinparkojen epätoivoinen tuijotus sai naisen tekemään erikoisen päätöksen.

– Se oli kamalin eläinsuoja, jonka olen koskaan nähnyt, hän kertoo vierailustaan. 

Yli 250 koiraa eli paikassa, joka oli suunniteltu 70 koiralle. Rottia vilisi häkeissä, joissa monet koirat olivat eläneet vuodesta toiseen pääsemättä kertaakaan ulos. He olivat todella nälkäisiä ja taistelivat saadakseen edes palasen leivästä. 

Nainen ei kestänyt katsoa koirien kärsimystä yhtään enempää, joten hän päätti ostaa koko surullisen eläinsuojan itselleen. Siitä lähtien, hän on ollut vastuussa kaikkien 250 koiran hyvinvoinnista.

Osa koirista sijoitettiin koteihin Israelissa, mutta suurin osa koirista lennätettiin naisen tilalle Torontoon, jossa niille alettiin etsiä välittömästi pysyvää ja rakastavaa kotia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koirat ovat taatusti hyvissä käsissä. Viime vuoden aikana eläintilalle pelastettiin yli neljäsataa koiraa, ja monet niistä pääsivät rakastavaan kotiin. 

– Niiden ruokavalio ei koostu enää leivästä ja ne ovat alkaneet jo luottaa ihmisiin uudestaan, Eden kertoo. 

Toivotaan, että myös nämä koirat löytävät mahdollisemman nopeasti itselleen turvallisen kodin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: TheDodo 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja