Löydä täydellinen huulipunasävy: Aikuisen naisen rohkea oranssinpunainen

Useat tähdet ovat astelleet viime aikoina punaiselle matolle yhdessä kevään trendikkäimmistä huulipunasävyistä: oranssinpunaisessa. Erityisen hyvin sävy sopii Abigail Spencerin ja Olivia Palermon kaltaisten vaaleahipiäisten, mutta tummakutristen kaunotarten huulille.

Näyttelijä Abigail Spencer, 31, on kuvankaunis näyttelijä, jonka iho on suomalaisillekin tyypilliseen tapaan erityisen vaalea. Tänä keväänä Spencer on saanut kasvonsa hehkumaan ja silmänsä säkenöimään valitsemalla huulilleen rohkean huulipunasävyn: oranssinpunaisen.

Erityisen vaalea iho kaipaa etenkin talviaikaan usein piristystä. Tämä onnistuu helposti kontrastien avulla, eli valitsemalla kasvoille hurjasti toisistaan poikkeavia sävyjä. Spencerin onnistunut esimerkki osoittaa, kuinka kirkas ja lämmin huulipunasävy tuo hänen kasvoilleen raikkautta.

Kun huulille valitaan räväkkää punaa, kuten oranssinpunaista, huulet on erityisen tärkeä rajata tarkkaan, sillä virheet huulten linjoissa näkyvät selvästi. Myös huulimeikin pohjustuksen tärkeys korostuu sitä mukaa, kun huulipunan sävy kirkastuu.

Myös muodin asiantuntijana ympäri maailmaa tunnettu Olivia Palermo, 27, viihtyy tänä keväänä hänen lumikkimaisen ihonsa parhaita puolia korostavaa oranssinpunaista huulipunaa huulillaan. Palermon huulilla oranssinsävyinen puna kääntää niin ikään katseita vaikuttavuutensa vuoksi.

Oranssinpunainen on yksi parhaiten vaaleille kasvoille istuvista huulipunasävyistä juuri lämpöisyytensä vuoksi. Vaaleahipiäisen onkin syytä olla erityisen tarkkana huulipunasävyn valitsemisessa, sillä kylmät sävyt saattavat viedä kasvoilta viimeisetkin lämmön rippeet.

Löydä täydellinen huulipunasävy -juttu saa jatkoa!

Löydä itsellesi täydellinen kulmakarvatyyli:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja