Löydä oma kulmakarvatyylisi: Täydellisen tummat

Kulmakarvatyylejä esittelevän juttusarjan viimeinen osa kertoo tatuointimaisista tummista kulmista, jotka eivät ole helppo toteuttaa ja sopivat vain harvalle, mutta ovat parhaimmillaan kuninkaallisen kauniit.

Yksi Iso-Britannian "ykkösnaisista", prinssi Williamin vaimo Cambridgen herttuatar Catherine tunnustaa jalkapallovaimo Coleen Rooneyn tavoin tatuoidun näköistä kulmakarvatyyliä, joka ei ole kaikkien mieleen – tai edes sovi jokaiselle naiselle. Tällainen tyyli onnistuu parhaimmillaan kauneushoitolassa, jossa kulmista nypitään juuri oikeat karvat ja ne sävytetään samalla.

Kulmien sävytys vaikkapa kuninkaallisen Katen tyyliin on hurjassa suosiossa. Tummat kulmat ja kalpean kaunis iho saavat poskipäät näyttämään hetkessä veistoksellisilta. Ehostuksen yhteydessä salongissa laitettuja kulmakarvoja voi käsitellä kotona sävyttävällä kulmakarvageelillä. Täydellisyyttä tavoittelevat voivat täyttää mahdolliset aukot eli värittömät tai harvat kohdat kulmissa kulmakarvakynällä.

Tatuoitua ilmettä ei kannata havitella, jos ei ole valmis rohkeaan sävyeroon kulmakarvojen ja ihonvärin välillä. Tällainen kulmakarvatyyli ei myöskään pue välttämättä vaaleaa suomalaista tai vain hitusta määrää luonnollista meikkiä käyttävää.

Jos tatuointimaiset kulmat eivät ole juttusi, ehkä oma tyylisi löytyy juttusarjan aikaisemmista osista:


Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja