Löydä miehelle lahja alle 20 eurolla – katso TOP 10 -lista!

Usein naisten suusta kuulee, että miespuolisille henkilöille on lähes mahdotonta löytää sopivaa lahjaa. On kuitenkin olemassa useita lahjaideoita ja vieläpä edullisesti.

Useimmat miehet pitävät tekniikkalahjoista, mutta niiden hinta saattaa olla jopa useita satoja euroa. Joululahjoja pitäisi kuitenkin ostaa useille henkilöille, joten ei takuulla tee mieli ostaa montaa kallista lahjaa. Onneksi on olemassa useita vaihtoehtoja, joihin ei kulu paljoakaan rahaa.

Lahjavinkit alle 20 euroa:

Kahvipresso

Huivi

Lämpimät sukat

Kosketusnäyttöhanskat

Suojapussi tabletille

Avaimenperä

Korttikotelo

Oleskeluasu

Alushousut

Kirja

Lahjoja ostaessa on tärkeää, että vastaanottajalle tulee hyvä mieli. Osta siis sellainen tuote, josta tiedät hänen pitävän. Muista esimerkiksi suosia miehen lempivärejä.

Kirjaa ostaessa kannattaa muun muassa pohtia pitääkö hän enemmän esimerkiksi historiallisista tarinoista vai onko hänellä kenties jo lapsuudesta asti ollut joku tärkeä kirja, joka on viimeisten vuosien aikana kadonnut tai mennyt rikki?

Avaimenperiäkin on useita erilaisia. Hukkaako miehesi esimerkiksi avaimensa aina jonnekin? Muun muassa Mulletoi.comista löytyy avaimenperä, jonka voi löytää viheltämällä.

Harrastaako lahjan vastaanottaja jotain tiettyä? Kannattaa pitää tämä harrastus mielessä ja ostaa esimerkiksi jotain siihen liittyvää.

Oletko kätevä käsistäsi? Vielä ennättää neuloa lähimmäiselleen esimerkiksi omannäköiset villasukat tai pipon. Voit myös kirjoittaa puolisollesi kirjeen, jossa kerrot tunteistasi häntä kohtaa. Kirjeessä voit muun muassa muistella parisuhteen alkua ja kertoa, mikä miehessä on sinusta kaikkein ihaninta.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat