Louis Vuittonin kalliista älykellosta uusi versio paremmalla tekniikalla

Muun muassa laukuistaan tunnettu Louis Vuitton -brändi koristaa uudistettua Tambour Horizon -älykelloa, joka on vastikään esitelty. Wear OS:llä varustettu kello on päivitetty versio alun perin vuonna 2017 julkaistusta Tambour Horizonista.

Tambour Horizonissa on perinteinen Android-pohjainen Wear OS -käyttöjärjestelmä sekä Qualcommin varta vasten älykelloille suunniteltu Snapdragon Wear 3100 -järjestelmäpiiri, joka esiteltiin viime syksynä. Alkuperäiseen malliin verrattuna myös RAM-muistia on enemmän, 1 gigatavu. Sisäistä tallennusmuistia on puolestaan älykellolle varsin mukavat 8 gigatavua.

Valmistajan mukaan 300 milliampeeritunnin akku kestää yhden vuorokauden, tai viisi vuorokautta ilman älyominaisuuksia. Kello sisältää edelleen 1,2-tuumaisen, safiirilasilla suojatun AMOLED-näytön 390 x 390 pikselin tarkkuudella, NFC:n muun muassa lähimaksua varten sekä lukuisia Tambour Horizonia silmällä pitäen suunniteltuja ohjelmia, kuten My Travel ja City Guide, jotka auttavat matkojen suunnittelussa.

Louis Vuitton -laukut ovat tyyriitä, joten myös Tambour Horizonin voitaneen odottaa keventävän kukkaroa merkittävästi. Virallisia hinta- ja saatavuustietoja ei toistaiseksi ole julkaistu, mutta vuonna 2017 alkuperäinen malli maksoi 2 500 dollaria, noin 2 200 euroa. Kellosta julkaistaan kolme värivahtoehtoa: kiillotettu teräs, mattamusta sekä keraamisen valkoinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja