Lotta Hintsan ja Kristian Näkyvän liitto lopullisesti ohi – jättivät yhdessä avioeron toisen vaiheen hakemuksen

Erikoishaastattelussa Lotta Hintsa – mikä on saanut entisen missin innostumaan vuorikiipeilystä? 12:50
Lotta Hintsa oli puhumassa vuorikiipeilystä Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Lotta Hintsa on viihtynyt sinkkuna erottuaan Kristian Näkyvästä.

Miss Suomi 2013, mutta nykyään vuorikiipeilijänä tunnettu Lotta Hintsa erosi kiekkorakkaastaan Kristian Näkyvästä viime kesänä. He kertoivat erostaan avoimesti sosiaalisessa mediassa, jonka jälkeen jättivät yhdessä avioerohakemuksen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen.

– Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni. Kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma”, mutta se 6,5 vuotta jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti. Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen, Näkyvä kirjoitti eropäivitykseen,

– Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin, että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme, hän jatkoi.

Ero on nyt virallinen, sillä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV Uutisille, että ex-pariskunta jätti yhdessä avioeron toisen vaiheen hakemuksen 12. maaliskuuta.

Hintsa kertoi MTV Uutisille muutama viikko sitten, että hänellä ei ole puolisoa tällä hetkellä.

– Olen täysin sinkku. Jari Sarasvuo on sanonut, että menestyneimmät ihmiset eivät seurustele. Olen kyllä samaa mieltä. Yleensä kumppani on hidaste, Hintsa kertoo.

Hintsa on parhaillaan Yhdysvalloissa kiipeilemässä, jonne hän lähti pikavauhtia ennen kuin Trump laittoi rajat kiinni Eurooppaan.

Lue myös:

    Uusimmat