Mainos

Lomat lomailtu, mitäs sitten? Vielä viikon auki olevilta Asuntomessuilta vinkkejä parempaan arkeen

Tällä viikolla on viimeinen mahdollisuus vierailla Porin Asuntomessuilla. Hyvän arjen teemaviikolla vierailijoille annetaan vinkkejä sujuvampaan arkeen loman jälkeen.

Porin Asuntomessujen viimein viikko pyörähti käyntiin tänään. Viikon teemana on hyvä arki. Teemaviikolla vierailijoille annetaan vinkkejä lomanjälkeiseen elämään ja siihen, kuinka arjesta voisi tehdä entistä sujuvampaa.

Tiistaina 31. heinäkuuta AsukasAreenalla nähdään Prisman ja Kodin Terran tuote-esittelyitä ja kilpailuita. Fiskars järjestää pöydänkattauskisan ja Emedo tuo esille sauna- ja wellness-tuotteitaan sekä järjestää tuoksuntunnistuskilpailun. GreenCare taas esittelee hyötypuutarhatuotteita, joita katselijat pääsevät itsekin kokeilemaan. Husqvarna puolestaan tuo näytille kasteluratkaisuja sekä robottiruohonleikkureita.

SuomiAreena Goes Asuntomessut

· Keskiviikkona 1. elokuuta.

· Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Vuoden 2018 Asuntomessut Porissa

· 6.7.-5.8.2018

· Lisää tietoa saat Asuntomessujen sivuilta

· Osta liput Asuntomessuille verkosta, niin vältät jonot messuportilla.

· Lippukauppaan pääset tästä.

Keskiviikkona 1. elokuuta Rakennusmestarit ja –insinöörit ry julkistaa perinteisesti messujen mallikohteen eli rakennusteknisesti parhaimman talon. Samana päivänä AsukasAreenalla nähdään jälleen kiinnostava paneelikeskustelu, kun asiantuntijat saapuvat puhumaan tulevaisuuden asumisesta, liikkumisesta, etätyöskentelyn uusista tavoista, hyvästä arjesta ja ensi kesän messuista Kouvolassa, syyskuussa järjestettävästä Kaupunkielämää Jätkäsaaressa -tapahtumasta sekä Inkoonranta-hankkeesta. SuomiAreena Goes Asuntomessut -tilaisuudessa keskustelevat työministeri Jari Lindström, Inkoon entinen kunnanjohtaja Jarl Boström, Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka ja Helsingin kaupungin Länsisataman projektijohtaja Outi Säntti. Tilaisuuden juontaa Kirsi Alm-Siira.

Torstaina 2. elokuuta hemmotellaan jälleen musiikinnälkäisiä, kun pidennetyn illan artistivieraiksi saapuvat porilainen bilebändi Remix ja Mikael Gabriel. Tuolloin messualue ja messukohteet ovat jälleen auki iltayhdeksään asti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja