Lola Wallinkoski jälleen Karibialle: Lapset tottuneet poissaoloon

Juontaja ja Miss Suomi 1996 Lola Wallinkoski (o.s. Odusoga) on tänä vuonna toiminut ensimmäistä kertaa risteilyemäntänä ulkomailla.

Lola Wallinkoski ja legendaarinen matkanjohtaja Folke West ovat tehneet alkuvuonna yhteistyönä risteilymatkoja Kuubaan ja Jamaikalle. Folke toimii reissuilla oppaana ja Wallinkoski laivalla risteilyemäntänä. Ensimmäinen Karibian reissu oli heti vuoden alussa ja Lola kertoo viettäneensä tammikuun Karibialla. Tällä viikolla Wallinkoski suuntaa toiselle risteilyreissulle.

– Koko tammikuu oltiin Karibialla ja tehtiin matkoja suomalaisille. Nyt sitten maaliskuun alussa lähden taas samaan reissu, taas tehdään muutama keikka suomalaisten kanssa. Ainakin kaksi viikkoa olemme reissussa, Putouksessa vieraillut Lola kertoo

Tammikuisen reissun Wallinkoski kertoo sujuneen miellyttävissä merkeissä. Suomessa jo pitkään erilaisia tilaisuuksia emännöinyt Lola nauraa ongelmien tason olleen hieman erilainen.

– Sehän on periaatteessa sama duuni kuin Suomessa, mutta nyt olen samojen ihmisten kanssa viikon enkä vain yhtä iltaa. Tosin Suomessa ongelmat ovat ”Mistä saan drinkkilippuja?” -tasoa, niin tuolla mietitään esimerkiksi mitä tehdään jos passi katoaa. Tosin kun puitteet ovat niin ihanat, niin eivät ongelmatkaan tunnu kovin pahoilta. Koko ajan on lämpöä ja aurinkoa, Lola selittää.

Pitkillä laivamatkoilla voi risteilyemännän mukaan sattua ja tapahtua.

– Reissu oli ihana. Yllätyksiä tuli, sekä hyviä että huonoja, totta kai. Varsinaista myrskyä ei ollut, mutta toki oli päiviä, jolloin ihmiset lievästi sanottuna voivat vähän huonosti. Vähän heikossa kunnossa olin myös itse, mutta en mitenkään pahassa, hän kuvailee.

Lola on tottunut olemaan töiden takia välillä myös paljon poissa kotoa, joten pitkät reissut Karibialla eivät häntä huolestuta. Jarkon ja Lolan perheeseen kuuluu kaksi lasta, Denise ja Sylvester.

– Olen aina tehnyt projektiluontoista työtä, on tullut esimerkiksi asuttua eri paikkakunnilla. Sinänsä tämä ei tunnu missään, mutta totta kai Karibialta asti on vähän vaikeampi pitää yhteyttä. Yhteydenpito on erilaista, ei voi tuntikausia luritella puhelimessa, Lola miettii.

– Lapset kummasti aina itsenäistyvät sillä aikaa, kun äiti on poissa höösäämästä, joten ehkä se on ihan hyväkin heille välillä. Lapset ovat tottuneet siihen, että välillä olen koko ajan kotona ja käyn vain nopeasti keikoilla, ja välillä taas olen pidempään poissa. Se ei ole eikä minulle ongelma, eikä miehellekään.

Karibialta kotiuduttuaan Lola valmistautuu Suurin pudottaja -ohjelman haasteisiin, ja kesällä hänet nähdään Turussa Vartiovuoren kesäteatterissa.

Suurin pudottaja alkaa AVAlla 30.3.2014 klo 21.00.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja