Loistava keksintö: Löydä aurinkoisin terassi ja halvin tuoppi älypuhelinsovelluksella

Suomalaisen Sankarimedian kehittämä, juuri julkaistu älypuhelinsovellus kertoo käyttäjälleen lähimmän terassin, missä aurinko paistaa parhaiten ja minkä hintaisen tuopin kultakin terassilta saa. Kaiken lisäksi kätevä sovellus on käyttäjälleen ilmainen!

Sankarimedian toimitusjohtaja Matti Lamminsalo kertoo, että sovellus helpottaa huomattavasti terassikävijöiden valinnan tekoa näyttämällä kaikki laitteen lähistöllä olevat paikat hinnastoineen.

– Sovellus toimii tällä hetkellä Turussa, Tampereella, Oulussa, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta käyttäjät voivat lisätä sovellukseen tietoja mistä tahansa Suomessa sijaitsevasta terassista.

Tällä hetkellä sovellus on myös ravintoloitsijoille ilmainen, mutta käyttäjämäärien lisääntyessä sovellus muuttuu ravintoloille maksulliseksi. Kysyntää nykyaikaiselle ja interaktiiviselle mainostuspaikalle onkin jo ollut. Hinta pysyy kuitenkin verrattain edullisena:

– Sovellus tulee vuoden loppuun mennessä maksulliseksi, mutta silloinkin ravintoloiden näkyminen maksaa ravintoloitsijoille noin sata euroa kuukaudessa, Lamminsalo sanoo.

Saatavilla iPhonelle

Tällä hetkellä Terassit –niminen sovellus on ladattavissa älypuhelimista vain iPhonelle, mutta uuden version koodausta suunnitellaan jo.

– Uudessa versiossa olisi tarkoitus laajentaa käyttömahdollisuus myös android-puhelimille sekä mahdollisesti myös Windows-puhelimelle, Lamminsalo kertoo.

Sovellus tekee yhteistyötä myöskin älypuhelimilla toimivan yössä.fi –verkkopalvelun kanssa. Lamminsalo kertoo, että syksyllä molemmat mobiilipalvelut yhdistyvät yhdeksi suureksi älypuhelinverkossa toimivaksi baarioppaaksi.

– Tällöin esimerkiksi Helsingissä liikkuva voi nähdä kartalta, missä baarissa kaverit ovat viettämässä aikaa. Näin paikan valinta helpottuu huomattavasti.

Terassit -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iPhonen käyttäjille AppStoresta.

MTV3/Paula Koski

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja