Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Lohilasagne 2.11.1999

Julkaistu 29.05.2001 15:12

Toimittaja Sonja Blåberg

10-12 tavallista tai vihreää lasagnelevyä
500 g lohta tai kirjolohta
1 sitruunan mehua

Pinaattikastike:


1 purjo
2 rkl öljyä
2 pkt pakastepinaattia
1 dl kalalientä
suolaa, mustapippuria
nippu tilliä

Juustokastike:


50 g margariinia tai voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l maitoa
ripaus muskottia
valkopippuria, suolaa
1 dl juustoraastetta
esim. parmesaania

Pinnalle

:
juustoraastetta

Leikkaa lohi viipaleiksi, purista sitruunan mehua suikaleille. Valmista pinaattikastike: pilko purjo ja kuullota sitä pannussa öljyssä, lisää sulanut pinaatti tai jos käytät tuoretta pinaattia lisää se pannuun. Kaada kalalientä joukkoon ja mausta kastike. Silppua tilli lopuksi kastikkeeseen.
Valmista juustokastike: Sulata rasva kattilassa, lisää vehnäjauhot ja sekoita, mutta älä anna ruskistua. Kaada maito joukkoon muutamassa erässä koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Anna kiehua noin 2-3 minuuttia. Mausta ja lisää juustoraaste.Levitä voidellun uunivuoan pohjalle kerros juustokastiketta, lado sen päälle vieri viereen lasagnelevyjä. Levitä levyjen päälle lohiviipaleita ja pinaattikastiketta. Tee 3-5 samanlaista kerrosta. Levitä viimeiseksi kerrokseksi juustokastiketta ja sen päälle juustoraastetta. Paista lasagne 175-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Tarjoa raikkaan vihreän salaatin kanssa.


Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • Eilen14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • Eilen11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."