400 g  graavilohta  
4 dl  ranskankermaa  
1 rkl kaprista  
puolikas  kurkku  
1 punasipuli  
1/2 puntti tilliä  
2 tl piparjuurta  
1 kerä amerikansalaattia  
4  wrappiä tai 
4 rieskaa
Kuutio kurkku ja punasipuli pienieksi  kuutioiksi. Sekoita ranskankerma,  hienonnettu tilli, kapris ja piparjuuri  keskenään. Levitä ensin ranskankermaseos tasaises-  ti wrapille tai rieskalle. Ripottele  päälle tasaisesti kurkku ja sipuli  kuutioita. Laita ohuet lohisiivut  wräpille. Laita lopuksi amerikansalaat-  tia ja rullaa rieska tai wräppi  tiukaksi rullaksi. Leikkaa käärö vielä  viistosti poikki ja laita tarjolle.  Koristele tillilä, salaa tinlehdillä ja  vaikka tuoreilla suomalaisilla  marjoila.
Tarjoa palan painikkeena jääteetä ja  kotimaisia marjoja ja jäätelöä.