Lisäpiste sai Teemu Sunisen hykertelemään

Päätöspäivänä tiukka sekuntitaisto 1:30
Sunnuntain aamupäivän kooste: Tiukka sekuntitaisto

Teemu Sunisen ajo Monte Carlon MM-rallissa oli nousujohteinen.

Torstaina avauserikoskokeella ulosajon kokenut, mutta kisaa jatkanut Suninen hyödynsi kovavauhtiset kilometriset. Lopussa Suninen nappasi kisan päättäneeltä Power Stagelta yhden lisäpisteen. Se sai miehen hykertelemään tyytyväisyyttä.

- Kokonaisuudessaan tulos ei ollut sitä, mitä odotin. Saimme vain yhden pisteen. Mutta se johtui ensimmäisen päivän ulosajosta, ettei tulosta nyt tullut. Jotkut osuudet lumella olivat oikein hyviä, ja sunnuntain vauhtiini olen myös tyytyväinen. Ajoimme viidenneksi nopeimman ajan, vaikka Sebastien Loeb ja Jari-Matti Latvala taistelivat vielä keskenään, Suninen iloitsi.

Isolla plussalla Suninen noteerasi yksittäisten erikoiskokeiden suorituksensa. Kun kaikki osui kohdilleen, pystyi Suninen haastamaan huomattavasti kokeneemmat kilpakumppaninsa tasaväkiseen taisteluun.

- Olen iloinen hyvistä erikoiskoeajoista, mutta vielä riittää opittavaa. Ensi vuoden rallia ajatellen avaintekijöitä Monte Carlossa ovat hyvät nuotit, ja nyt seuraavaksi on tehtävä paljon töitä vielä ennen Ruotsia, Suninen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat