Lipun maksanut Panu Rajala ei päässyt Katri Helenan konserttiin – Tommi Liimatainen esti

Laulajatähti Katri Helenan nykyinen elämänkumppani Tommi Liimatainen ei päästänyt laulajan ex-aviomiestä Panu Rajalaa sisään joulukonserttiin.

Kirjailija Panu Rajala ei päässyt eilen lauantai-iltana Marja-vaimonsa kanssa ex-vaimonsa Katri Helenan joulukonserttiin Agricolan kirkkoon Helsingissä.

– Suureksi yllätyksemme emme päässeet sisään, vaikka meillä oli konserttiin ostetut liput. Ei tällaista ole käynyt ikinä ennen, MTV.fin tavoittama Rajala kommentoi.

Konsertin järjestänyt Katri Helenan poikaystävä, manageri Tommi Liimatainen esti pariskunnan sisäänpääsyn.

– En ole tavannut häntä (Liimataista) ikinä ennen enkä puhunut hänen kanssaan sanaakaan. Vähän aikaa seisoimme Marjan kanssa siinä eteisessä hölmistyneinä ja lopulta lähdimme kotiin. Joulumieliala katosi täysin, Rajala sanoo.

– Syy oli kuulemma henkilökohtainen. Katri Helenasta en ole kuullut asian tiimoilta halaistua sanaa.

Rajala kuvailee välikohtausta myös blogissaan.

– Ennen ovea eteemme harppasi pitkä salskea edeskäypä ja asettui seisten estämään menoamme. ”Sinä et muuten mene sinne”, hän ilmoitti minulle. Kun Marja tyrmistyneenä ihmetteli menettelyä, hän käski tämän pysyä hiljaa: ”Älä sinä puutu tähän.” Sisään ei päästy, ovimiehetkin oli käskytetty estämään, vaikka meillä oli maksetut liput kädessä ja olimme taatusti selvin päin ja aivan asiallisia seurakunnan veroa maksavia jäseniä, Rajala kirjoittaa.

– Tunnistin estäjän kuvista Tommi Liimataiseksi. Emme ole koskaan tavanneet emmekä puhuneet sanaakaan toisillemme. Syytä menettelyyn emme kuulleet, vain sen että se oli ”henkilökohtainen”. Emme ryhtyneet enempään suukopuun kirkon eteisessä. Syvästi ihmeissämme palasimme kotiin, joka ei onneksi ole kaukana. Joulutunnelma putosi jääasteille.

Tommi Liimatainen kertoi oman näkemyksensä selkkauksesta Ilta-Sanomille.

– Emme ole tavanneet Rajalan kanssa koskaan aiemmin, mutta kyseinen henkilö suuntasi suoraan minun eteeni. Tuntui, että hän halusi provosoida minua. Rajalan ensimmäiset sanat olivat heti sen verran aggressiiviset, että totesin, että hän ei ole tervetullut konserttiin, Liimatainen sanoo.

– Konsertissa oli paikalla lähes 800 henkilöä. En voinut ottaa sitä riskiä, että kirkkokonsertin herkkä tunnelma rikottaisiin arvaamattomalla häiriökäyttäytymisellä, manageri perustelee.

Rajala kiistää blogikirjoituksessaan käyttäytyneensä aggressiivisesti.

– Olen verraten kokenut konserteissa, teattereissa ym. kävijä enkä ole vielä koskaan meuhkannut niissä tai muutenkaan häiriköinyt. Kun sisään kirkon eteiseen astuessani kysyin tavanomaiseen tapaan onko jaossa konsertin ohjelmaa, en voi pitää sitä erityisen hyökkäävänä meuhkaamisena.

MTV.fi ei tavoittanut Tommi Liimataista kommentoimaan lauantai-illan tapahtumia.

Lue myös:

    Uusimmat