Lionel Messilta harvinaisen kovaa kritiikkiä Barcelona-pomon möläytykselle: ”Jos et puhu nimillä, likaat jokaisen”

Tähtipelaaja Lionel Messi on antanut kritiikkiä FC Barcelonan urheilujohtajalle Eric Abidalille tämän lausunnosta pelaajiston heikkoa harjoittelumotivaatiota kohtaan erotetun päävalmentajan Ernesto Valverden alaisuudessa.

Valverde sai tammikuussa kenkää Barcelonan nimettyä Quique Setienin hänen tilalleen. Abidal oli puheenjohtaja Josep Maria Bartomeun kanssa päättämässä asiasta.

Abidal antoi espanjalaislehti Diario Sportin haastattelussa kritiikkiä Barcelonan pelaajistolle.

– Monet pelaajat eivät olleet tyytyväisiä tai tehneet kovaa töitä, minkä lisäksi oli sisäisiä kommunikaatio-ongelmia, Abidal totesi.

– Valmentajan ja pukukopin välit olivat aina hyvät, mutta oli myös asioita, joita pystyin entisenä pelaajana haistamaan. Kerroin seuralle, mitä ajattelin, ja me pääsimme ratkaisuun, hän jatkaa Valverden irtisanomisesta.

Messi ei ollut kommentista mielissään. Tähtipelaaja antoi palaa Instagramissa.

– Pelaajat (ovat vastuussa) siitä, mitä tapahtuu kentällä, ja me olemme ensimmäisinä tunnustamassa, jos emme ole olleet hyviä, Messi avaa.

– Urheilujohdon täytyy kantaa myös vastuunsa ja ennen kaikkea tekemistään valinnoista. Ja lopuksi, olen sitä mieltä, että kun puhut pelaajista, sinun täytyy puhua nimillä, koska jos et tee niin, se likaa jokaisen ja antaa ilmaa sanotuille asioille, jotka eivät pidä paikkaansa, Messi kritisoi.

Abidal kertoi samassa haastattelussa myös, että Messi on tyytyväinen Barcelonassa. Osapuolet neuvottelevat hänen mukaansa parhaillaan jatkosopimuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat