Lionel Messi avaa poikkeuksellista tilannetta Cristiano Ronaldon kanssa: "Säilyy ikuisesti"

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Videolla Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo harvinaisessa yhteishaastattelussa.

Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat hallinneet modernin jalkapallon otsikoita. Kaksikon taistelu on vuosien varrella ollut lujaa, ja Messi myöntää nauttineensa siitä, vaikka Ronaldon henkilökohtainen menestys on häntä myös satuttanut.

Messi ja Ronaldo nähtiin takavuosina usein vastatusten, kun Ronaldo pelasi vielä Real Madrisissa. Messin ura jatkuu yhä Espanjassa FC Barcelonassa

– Se oli erityinen kaksintaistelu ja tulee säilymään sellaisena ikuisesti, koska se kesti niin monta vuotta eikä ole helppo pitää tiettyä tasoa pitkän aikaa, Messi sanaili DAZN:lle Goalin mukaan.

– Plus joukkueet, joissa me pelasimme, olivat myös hyvin vaativia. Sekä Real Madrid että Barcelona olivat kaksi maailman parasta joukkuetta.

Ronaldo on tahkonnut vuodesta 2018 lähtien Italian kentillä Juventuksessa. Juventus lukeutuu myös Mestarien liigan suuriin joukkueisiin, ja Messin sekä Ronaldon kaksintaistelu on jatkunut henkilökohtaisista palkinnoista kamppaillessa.

Messi siirtyi hiljattain maailman parhaalle jalkapalloilijalle jaettavan Kultaisen pallon tilastoissa yksin kaikkien aikojen kärkipaikalle, kun hänet palkittiin viime vuoden parhaana pelaajana.

Messillä on nyt kuusi vuoden parhaan titteliä Ronaldon viittä vastaan.

– Arvostin, kun minulla oli viisi ja olin ainoa, joka oli siihen pystynyt. Kun Cristiano nousi samalle tasolle, minun täytyy myöntää, että se satutti minua hiukan. En ollut enää yksin huipulla, Messi virkkoi France Footballille.

Lue myös:

    Uusimmat