Linnun ulostetta iholle – Oudoimmat kauneudenhoitokonstit

Savuavan reiän päällä istuminen ei ensi kuulemalta vaikuta kovinkaan hyvältä kauneudenhoitotavalta, mutta yllättäen tällainen hoito on olemassa – kuten on linnun ulosteesta valmistettu voidekin.

Kauneuden vuoksi pitää kärsiä, mutta miten kummallisiin kaunistautumismetodeihin olisit valmis turvautumaan? Ranker.com listasi oudoimpia tapoja hoitaa kauneutta.

Linnut apuun

Japanissa on keksitty muutakin outoa, miksei siis myös kauneuskikkoja? Uguisu no fun -kauneusvoiteen ainesosat ovat kuitenkin kyseenalaisia: voide kun on valmistettu lintujen ulosteesta. Voidetta käyttivät 1900-luvulla geishat ja kabuki-teatterin näyttelijät, jotka poistivat sillä raskaat meikkinsä.

Voiteessa on paljon aminohappoja, ja sen luvattiin takaavan pehmeä, posliininvalkea iho. Halvalla lintuhoitoa ei kuitenkaan saa: 50 minuutin kasvohoito tuotteella maksaa noin 150 euroa.

Japanissa on kehitetty myös sian istukasta jauhettu juoma. Istukka sisältää vitamiineja, ravinteita ja mineraaleja. Pullo tuotetta maksaa alle 10 euroa. Ulkoista kauneudenhoitometodia etsivä voi turvautua samasta maasta saatavaan muurahaisvoiteeseen, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa. Muurahaisvoiteen saa omakseen 12 eurolla.

Härkää hiuksiin

Osataan sitä Englannissakin: Lontoolainen kampaamo tarjoaa härän spermasta valmistettua hoitoainetta hiuksiin. Naamio kosteuttaa hiukset, ja sen kerrotaankin olevan niin tehokasta, että käyttäjäkunta on nimennyt tuotteen "hiusten Viagraksi". Hoitokerta maksaa noin 70 euroa.

Jenkkilässä nuorekkaan ulkonäön takeeksi on otettu käärmeenmyrkky, jota sisältävä ihovoide hillitsee kasvolihasten liikkeitä. Tarjolla on siis myrkyn aiheuttama halvaus, mutta ilman puremasta tavallisesti seuraavaa kuolemaa.

Myrkyn vaikutuksia simuloivan voiteen on kehittänyt dermatologi, jonka asiakkaita ovat muut muassa Drew Barrymore, Fergie ja Gwyneth Paltrow. Voide maksaakin huikeat 185 euroa purkki.

Savurei'ällä kauniiksi?

Ranker.com kertoo myös etiopialaisesta hoidosta, jossa naisen vartaloa hierotaan 45 minuutin ajan voilla. Voita levitetään kaikkialle aina otsasta varpaisiin asti: tämän jälkeen nainen itse saa hieroa voita intiimille alueelleen.

Kun rasvaus on valmis, asiakas istutetaan savuavan reiän päälle jalat harallaan, ja hänet peitellään vilteillä. Viltit pitävät savun allaan, ja nainen istuu paikallaan, kunnes kaikki voi on sulanut. Hoidon kerrotaan tiukentavan vaginan alueen lihaksia synnytyksen jälkeen.

Jo muinaiset roomalaiset osasivat kauneudenhoidon salat: he kurlasivat hampaansa valkeimmaksi virtsan avulla. Roomalainen luonnontuote tähän ei kuitenkaan kelvannut, ja siksi kurlausta varten hankittiin portugalilaisten virtsaa.

Virtsa sisältää ammoniakkia ja ureaa, jotka tappavat bakteereja. Kurlaamisen uskottiin raikastavan hengitystä ja valkaisevan hampaita, mutta hoito ei tainnut olla sieltä miellyttävimmästä päästä.

MTV3/Helmi

Lähde: Ranker.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja