Linnanmäki pyrkii tavoittamaan asiakkaitaan mahdollisesta korona-altistuksesta: Kaikkiin paikalla olleisiin ei kuitenkaan saada yhteyttä

3:04
Seurue on saattanut altistaa muita kävijoitä koronavirukselle Linnanmäellä – tästä tapauksessa on kyse.

Helsingissä Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26. heinäkuuta iltapäivällä seurue, joka on mahdollisesti altistanut muita Linnanmäen vieraita koronavirukselle.

Ainakin yhdellä seurueen jäsenistä todettiin muutaman päivän kuluttua huvipuistovierailun jälkeen koronatartunta.

Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom kertoo MTV Uutisille, että tieto tartunnasta tuli huvipuistolle tänään Helsingin epidemiologiselta toiminnalta.

– He kertoivat että näin on mahdollisesti käynyt.

Engblomin mukaan Linnanmäellä ei ole juurikaan tietoa kyseisestä seurueesta. Tiedossa ei ole esimerkiksi sitä, kuinka monta henkilöä seurueessa on ollut.

– He ovat käyneet Linnanmäellä tuolloin 26.7. kello 15-18 välisenä aikana. He ovat vierailleet joissakin laitteissa mutta eivät ole olleet sisätiloissa.

Kyseisenä päivänä Linnanmäellä päiväkohtaisella lipulla olleita henkilöitä on jo tavoiteltu sähköpostilla. Ilmaiseksi huvipuiston alueelle tulleiden henkilöiden tavoittaminen ei ole kuitenkaan mahdollista.

Engblomin mukaan tietoon ei tullut, että kyseisenä päivänä Linnanmäellä olleilla muilla henkilöillä olisi ilmennyt oireita. Hän kertoo, että jatkossa huvipuistossa tullaan lisäämään aktiivista muistuttamista ja kuulutuksia turvavälien pitämiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja