Linkin Park -laulajan kuolema varmistui itsemurhaksi – asunnosta ei löytynyt huumeita

Los Angelesin kuolemansyyntutkija on vahvistanut, että Linkin Park -yhtyeen laulaja Chester Bennington teki itsemurhan. 41-vuotias laulaja löydettiin kotoaan Los Angelesin läheltä Yhdysvalloista torstaiaamuna. Bennington oli hirttänyt itsensä.

Kuolemansyyntutkijan toimiston tiedottaja sanoi CBS News -kanavalle, että huoneesta löytyi puolillaan ollut pullo alkoholia. Huumeita sen sijaan ei löytynyt.

Bennington taisteli alkoholi- ja huumeriippuvuutta vastaan useita kertoja elämänsä aikana. Hän puhui myös avoimesti mielenterveysongelmistaan ja masennuksesta.

Bennington kuoli päivänä, jolloin hänen hyvä ystävänsä, Soundgardenin ja Audioslaven laulaja Chris Cornell olisi täyttänyt 53 vuotta. Cornell riisti oman henkensä toukokuussa.

Bennington oli naimisissa Talinda Benningtonin kanssa. Bennington oli kuuden lapsen isä. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, minkä lisäksi Chester Benningtonilla on kolme lasta aiemmista suhteista.

Yhdysvaltalaisyhtye sai alkunsa vuonna 1996. Siitä tuli yksi oman genrensä nu-metalin jättiläinen 2000-luvun alkupuolella. Yhtyeen ensimmäistä albumia Hybrid Theorya on myyty maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa kappaletta, The Rolling Stone -lehti kertoo. Albumi on yksi 2000-luvun myydyimmistä.

Kerrang!-lehti listaa, että kaikkiaan yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa kappaletta.


Lue myös:

    Uusimmat