Lindsay Lohanilta uusi aluevaltaus – erityinen syy uudelle liiketoimelle: "Haluan kaikkien tuntevan olonsa turvalliseksi"

Lindsay Lohan löysi uuden suunnan urallaan ja avasi klubin kreikkalaiselle Mykonoksen saarelle. 

Seurapiiripersoona Lindsay Lohan on avannut uusimman klubinsa Kreikan Mykonoksella.

Uusimman klubin sijainti eräällä tietyllä rannalla on Lohanille erityisen merkityksellinen. Realityohjelmassa Lindsay Lohan's Beach Club tähden ystävä Panos muistelee, kuinka Lohan vietti rannalla aikaa ex-poikaystävänsä kanssa. 

– Olin hyvin myrskyisässä suhteessa. Olin silloin aivan eri paikassa elämässäni, tähti itse täydentää. 

Lohan oli tuolloin kihloissa venäläisen Egor Tarabasovin kanssa. Hän on sanonut miehen olleen väkivaltainen, ja pari kuvattiin raivokkaassa tappelussa samalla rannalla vuonna 2016. 

– Itkemisen ja suuttumisen sijaan sanoin, että aion omistaa tämän rannan joskus, koska haluan kaikkien tuntevan olonsa turvalliseksi. 

– Hän halusi muistaa tämän rannan hauskana paikkana, eikä muistella, mitä hänelle tapahtui, Panos kertoo. 

Entinen lapsitähti on elänyt näyttelijäuransa jälkeen vauhdikasta elämää ja rypenyt kohuissa, mutta on nyt elänyt Yhdysvaltojen ulkopuolella jo useamman vuoden. Lohan ja Tarabasov erosivat hieman Mykonoksen tapauksen jälkeen. 

Lähde: E!News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja