Näistä otoksista on glamour kaukana – Hollywood-tähtien ikimuistoisimmat pidätyskuvat

Kaikille kameroille hymyily ei luonnistu yhtä helposti. 

Hollywood-tähdet on totuttu näkemään loistokkaina punaisella matolla. Monet suosikkitähdet ovat kuitenkin joutuneet tekemisiin lainvalvojien kanssa, jolloin hohdokkuus on usein kaukana.

Kerran niin suloinen Macaulay Culkin näyttää vuonna 2012 otetussa pidätyskuvassaan vähintääkin nuhjuiselta. Entinen lapsitähti pidätettiin, kun hänen hallustaan löytyi niin marihuanaa kuin reseptilääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptiä. 

Niin ikään lapsena tähdeksi noussut Lindsay Lohan on poseerannut pidätyskuvissa useita kertoja. Kesällä 2012 hänet pidätettiin holtittomasta ajamisesta. 

Perijätär Paris Hilton ei poistu kotoaan ilman huulikiiltoa. Hilton väläyttää suloisen hymyn myös pidätyskuvassa, vaikka hänen laukustaan oli juuri löydetty huomattavia määriä kokaiinia. 

Myös poptähti Justin Bieber väläytti pidätyskuvassaan leveän hymyn. Hänet pidätettiin rattijuopumuksesta vuonna 2014. 

Michael Jackson näyttää pidätyskuvassaan paitsi kauhistuneelta, myös melko kauhistuttavalta. 

Tähtinäyttelijä Mel Gibson väläyttää charmikkaan hymyn pidätyskuvalle. Gibson pidätettiin rattijuopumuksesta.

Kenties kaikkien aikojen legendaarisin pidätyskuva on vuodelta 1995. Suosikkinäyttelijä Hugh Grant pidätettiin, kun hän jäi kiinni rysän päältä Divine Brown -nimisen prostituoidun kanssa. Tapaus sai aikaan valtavan kohun ja jo yli 20-vuotias pidätyskuva on piirtynyt vahvasti muistoihin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja